AKKREDITÁLT RENDEZVÉNYEK – SZAKTANÁCSADÓKNAK

Az akkreditált rendezvények: konferenciák, munkamegbeszélések, továbbképzések, olyan programok, melyeket szakmai szervezetek, agrár vállalkozások szerveznek a mezőgazdaságot és vidékfejlesztést érintő, aktuális témákban. Ezek a képzéstípusok tartják naprakészen a szaktanácsadók szakmai tudását.

Egy szakmai program akkreditálását a szervező kezdeményezi legalább 15 nappal a rendezvény megvalósulása előtt. A bejelentési folyamat elektronikus úton történik, melynek részleteiről és feltételeiről bővebb információ itt érhető el.

 

Az akkreditált rendezvényeken való részvétellel a „független” szaktanácsadók kreditgyűjtési kötelezettségüket teljesíthetik, évente legalább 10 pont megszerzésével. Olyan rendezvényeken való részvétel után írható jóvá kredit, amelynek témája kapcsolódik a szaktanácsadó tématerületeinek valamelyikéhez.

2022-ben összesen 287 db akkreditált rendezvény került megtartásra, ami negyedével több, mint az előző évben. 2022-ben már kevésbé volt jellemző az online forma, a megtartott rendezvények alig több, mint 10%-a valósult meg ebben a formában.

A rendezvények több mint fele országos hatókörű volt.

Megyei viszonylatban Zala megyében rendeztek a legnagyobb számban kreditpontot érő rendezvényt (27 db).

Régiós összehasonlításban a legtöbb személyes megjelenést igénylő rendezvényt a Nyugat-Dunántúl régióban (50 db) szerveztek különböző szakmai szervezetek, a legkevesebbet pedig Észak-Magyarországon (21 db).

Az események időpontját figyelembe véve a február volt a legmozgalmasabb hónap.

A rendezvények kétharmada díjtalan volt. A tématerületek függvényében a legtöbb a Szántóföldi növénytermesztés és Növényvédelem tématerületekhez kapcsolódott.

A szaktanácsadó által összegyűjtött kreditpontok száma megtekinthető az e-Iroda fiókba belépve a „Tagi adatok” menüpontban. (A kreditpontok megtekintéséhez a használati útmutató elérhető itt.) Azon rendezvények listája pedig, amelyekért kreditpont került jóváírásra, az e-Iroda fiókban a „Korábbi tevékenység” menüpont kiválasztásával, majd a „Szaktanácsadói rendezvények” pont lenyitásával érhető el.

 

Ha bármilyen kérdés felmerülne, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk levelét.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ