NAK portál

Nagyobb sebességre kapcsol a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Falugazdászainkon keresztül mostantól aktívan keressük azokat a gazdálkodókat, akiknek szükségük lehet segítségre.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke 2018 decemberében is várja személyes fogadódélutánján a kamarai tagokat. Az eseményre előzetes regisztráció szükséges.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom megyei szervezete gazdafórumot tart tart 2018. december 5-én, Tatán.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest megyei és fővárosi szervezete „Talajmegújító mezőgazdaság” címmel rendezvényt tart 2018. november 20-án, Vácott.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya megyei szervezete „2018. évi Baranya megyei tapasztalatok a Közös Agrárpolitika támogatásainak, pályázatainak igénybevételéről”c címmel rendezvényt tart 2018. november 22-én, Pécsett.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke 2018 decemberében is várja személyes fogadódélutánján a kamarai tagokat. Az eseményre előzetes regisztráció szükséges.

  • A tej áfacsökkentésének többszörös kedvező hatása is lehet, ám hosszú távon a hazai nyerstej árának emelkedése hozhatna igazán hasznot. A takarmányból pedig nehezen váltható ki az import GMO-s szója – hangzott el a tejágazati konferencián.

  • A Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kijelölt fertőzött területek végleges meghatározásáról tartott ülést a Nemzeti Afrikai Sertéspestis Szakértői Csoport november 8-án.

  • Az Európai Számvevőszék új jelentése szerint az állatjólétre irányuló uniós fellépések több fontos szempontból is sikeresnek bizonyultak, azonban továbbra is hiányosságok tapasztalhatók a haszonállatokkal való bánásmód terén.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az őszi félévben újra meghirdeti a „Tanuljunk együtt! - Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás” rendezvényét.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében ezúttal a vállalatirányítási új irányelvekről lesz szó. A tanácskozásra már lehet jelentkezni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az AGRYA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége 2018. november 6. és 27. között közösen szervezi meg a Fiatal Gazda Klub-eseményeket az ország öt pontján.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökei személyes fogadóórát tartanak novemberben. Az egyes találkozók időpontjai folyamatosan frissülnek.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2018. novemberében „A magyar dinnyetermesztés jövője” címmel öt fórumból álló dinnyetermesztési roadshowt tart.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara partnereivel együttműködve a 2018. december 15-ig tartó időszakban anonim online kérdőíves felmérést végez az erdészeti szakirányítási tevékenységet végzők körében.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület „Szója Fórum” címmel rendezvényt tart Budapesten, 2018. december 3-án.

2018. november 28-29-én rendezi meg a Portfolio vezető gazdasági portál az idei Agrárszektor Konferenciát. A siófoki eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok