Mezőgazdasági termelés

Az éves fejlesztési keret (ÉFK) az adott évben kiírásra kerülő, valamint a már meghirdetett felhívások alapadatait tartalmazza. A Vidékfejlesztési Program éves fejlesztési keretében jelenleg három meghirdetés előtt álló pályázat található.


Az ÉFK összefoglaló táblázata spreadsheet itt (18 KB) érhető el. A meghirdetés előtt álló pályázatok a következő:

A „Mezőgazdasági termelők EU-s és nemzeti minőségrendszerhez történő csatlakozásának támogatása” (VP3-3.1.1-19) című pályázat segítséget nyújt a termelőknek, hogy a termékeiket biztosabban tudják beépíteni az élelmiszerláncba. A minőségrendszerekben előállított termékek elismertebbek lesznek a piacon a magasabb hozzáadott értéknek és a minőségnek köszönhetően. A pályázatot 2019-07-04. –én társadalmai egyeztetésre írták ki.

A „Rövid Ellátási Lánchoz kapcsolódó beruházások támogatása az élelmiszeripar és a borászat területén” (VP3-4.2.1-4.2.2-19) című pályázatban a REL együttműködési csoportok mezőgazdasági termelő tagjai élelmiszeripari és borászati fejlesztéseket hajthatnak végre. A beszerzésre kerülő eszközökkel magasabb minőségű, speciális igényeket kielégítő termékeket is lehetőségük lesz előállítani. A pályázatot 2019-07-17-én társadalmi egyeztetésre írták ki.

„A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat működését szolgáló Technikai Segítségnyújtás Projekt” (VP-20.5-19) című pályázatban hozzájárulnak a vidéki térségek felzárkóztatásához, a helyi és nemzetközi kapcsolatok kiépítéséhez. Az Európai Vidékfejlesztési Hálózatban együttműködő 27 tagország megismeri a magyar fejlesztési eredményeket és a nemzeti érdekeket.

A beruházási pályázatok megvalósításával kapcsolatos kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre lehet továbbítani.


(Németh Bálint/NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése