Környezetgazdálkodás

December első hetében kerül megrendezésre a Planet Budapest 2021, amely többek közt a felelős fogyasztásra és a fenntartható élelmiszerellátás megteremtésének fontosságára is felhívja a figyelmet!

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó 4 eseménycsoport köré épül

  • A Világtalálkozó

Elsődleges célja, hogy szerepet vállaljon a fenntarthatósági fordulat elősegítésében, amelynek témakörei plenáris ülésen tíz tematikus ülés keretei között kerülnek majd megtárgyalásra.

  • Fenntarthatósági Expó.

Fejlődés harmóniában a természettel” címmel kerül megrendezésre a visegrádi országok közös, fenntarthatósággal és zöld innovációkkal foglalkozó nemzetközi szakkiállítása. Célja, hogy bemutassa azokat a széleskörben alkalmazható innovatív és versenyképes, a mindennapi életünkbe könnyen beilleszthető megoldásokat, amelyek képesek valódi választ adni az egyre erőteljesebben jelentkező globális környezeti, gazdasági és társadalmi kihívásokra.

  • Ifjúsági élményprogramok.

Az eseménysorozat alatt 156 db 30 fős diákcsapat, azaz több mint 4,5 ezer diák kapott lehetőséget “A Jövő Hősei” interaktív fenntarthatósági kalandpályán végigmenni.

  • Your Planet (Te Bolygód) – Közönségprogramok:

Hogyan élhetnének a gyermekeink egy jobb világban? Élhetünk harmóniában a természettel? Mit tehetünk a jobb jövőért? Szeretne ön is egy jobb világban élni?

A Planet Budapest 2021 interaktív ismeretterjesztő élményközpontjában betekintést nyerhető a fenntartható jövő mindennapjaiba.

Családiprogramként megtapasztalható és felfedezhető, hogy milyen lesz egy fenntartható világ városa, lakása, közössége, vagy energiaellátása, illetve megismerheti a felelős fogyasztás alapjait és a fenntartható élelmiszerellátás megteremtésének fontosságát is, átélve ezzel egy lehetséges jövőt.

Időpont: 2021. november 29. – december 5. között

Helyszín: A felújított Hungexpo - Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ „C” pavilonja.

Regisztráció: A rendezvény térítésmentesen látogatható, de a belépés előzetes regisztrációhoz kötött

 

LÁTOGATÓI REGISZTRÁCIÓ

Részletek: PLANET Budapest 2021

 

(NAK/ Tasnádi Gabriella)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése