Környezetgazdálkodás

A napokban jelent meg az „Egyedi szennyvízkezelés” című pályázat felhívás dokumentációjának módosítása. A változtatásokban többek között a keretösszeg közel megkétszerezéséről, valamint a támogatási kérelem benyújtási idejének meghosszabbítását láthatjuk. 

  1. A hatályos Éves Fejlesztési Keret alapján pontosításra került a felhívás 1.2. A rendelkezésre álló forrás című pontja, miszerint a felhívás keretösszege 12,41 milliárd forintról 21,79 milliárd forintra emelkedik.
  2. A 3.4.1.1 Műszaki és szakmai elvárások, A projekt műszaki, szakmai tartalmának meghatározásához az alábbi elvárásokfigyelembe vételeszükséges alfejezet 1. számú pontjából hatályon kívül helyezés miatt törlésre került a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet Területrendezési Tervének elfogadásáról és a Balatoni Területrendezési Szabályzat megállapításáról szóló 2000. évi CXII. törvény. Irányadó jogszabályiként beillesztésre került a Magyarország és egyes kiemelt térségeinek területrendezési tervéről szóló 2018. évi CXXXIX. törvény. 
  3. A felhívás 4.3. A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja című pontja további két új szakasszal került kiegészítésre, így a támogatási kérelmek benyújtására 2022. 01.21-ig van lehetőség.
  4. A 4.4.2 Kiválasztási szempontok, Tartalmi értékelési szempontok, 5. számú pontjának esetében az Értékelés alapja a jelen közlemény 2. számú pontjában foglalt változásokkal összhangban módosult.

Továbbá a mellékleteket tekintve, az 1. számú melléklet Jogszabályok gyűjteménye és a Támogatói Okirat a fent leírt változásokkal harmonizálva lett. 

 

A pályázati felhívás és további információ az alábbi linken érhető el: 

https://www.palyazat.gov.hu/vp6-7212-16-egyedi-szennyvzkezels 

 

(NAK/Vadkerti-Tóth Viktor)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése