Erdőgazdálkodás

2019. szeptember 30. és október 27. között lesz megtartva a következő jogosult erdészeti szakszemélyzeti továbbképzés, amelyet a szervezeti átalakulás miatt a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya bonyolít le, együttműködve a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal.


Az erdészeti szakirányítói névjegyzékben szereplő erdészeti szakszemélyzet számára az erdőgazdálkodást és az erdészeti szakirányítást érintő hatályos jogszabályokról és azok alkalmazásáról szóló jogosult erdészeti szakszemélyzeti továbbképzés a jelzett időponttól a NÉBIH távoktatási portálján keresztül valósul meg. A jelentkezők a kurzus első napján e-mailben kapják meg a felületre történő belépéshez szükséges felhasználó nevet és jelszót. A tananyagot önállóan kell majd a résztvevőknek feldolgozniuk, a tanfolyam pedig akkor tekinthető teljesítettnek, ha minden témakör elolvasásra került. A tananyag és az oktatási segédletek az oktatási felületről letölthetők és nyomtathatók.

A 2019. szeptember 30. és október 27. közti továbbképzésre a jelentkezést szeptember 27-ig fogadják. Ez a kurzus is jelenléti vizsgával zárul, amelynek időpontja: október 29. A vizsga 24 fős csoportokban történik, de ha a képzés létszáma meghaladja a 60 főt, akkor október 30-i dátummal egy 2. vizsganapot is fognak tartani.

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek, valamint a jelentkezési felület itt érhető el.


(NAK/Dósa Ildikó)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése