A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripari workshop sorozatának részeként, kamarai azonosítóval rendelkező tagok számára ingyenes programok szervezését tervezi.
A 2025. évi első egynapos esemény a sajthibák azonosításának módszerére, megismerésére, kiküszöbölésére fog fókuszálni, amelyre a résztvevők az általuk készített sajtokat elhozhatják, és hivatalos sajtbírák által kaphatnak róla visszajelzést, értékelést.
A képzés tervezett felépítése:
- előadás az adott sajtfajtáról, jellemző lehetséges hibáiról azok kiküszöbölhetőségéről;
- érzékszervi bírálat szempontjainak ismertetése, bemutatása;
- a hozott sajtok véleményezése hivatalos sajtbírák segítségével
Amennyiben szívesen részt venne a programon, jelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várjuk.
NAK / Dr. Szűcs Viktória