2022. szeptember 8-9. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre az ÖKO Expo Kiállítás és Konferencia Hajdúnánáson, melynek fő célja, hogy az ökológiai gazdálkodásban érintett valamennyi szereplő: termelők, feldolgozók, kereskedők, szolgáltatók, tudományos szakemberek, szaktanácsadók számára megjelenési, találkozási alkalmat kínáljon.

A kiállítás mindkét napján szakmai és közönség programok széles választékával várjuk az ökológiai gazdálkodásban érdekelt gazdálkodókat és minden érdeklődőt! Az idei évben a szakmai programok sorát nemzetközi szakemberek előadásaival színesítjük, melyekhez szinkrontolmácsot biztosítunk.

Fókuszban:

  • Nemzetközi kitekintés, lehetőségek és jó gyakorlatok az ökológiai gazdálkodásban.
  • Az ökológiai gazdálkodás, mint környezeti és fenntarthatósági lehetőség a magyar mezőgazdaságban.
  • EU-s támogatások az ökológiai gazdálkodás területén.
  • Precíziós technológiák és gyakorlati gépbemutatók.

A rendezvényen a szakmai programok mellett több mint 25 kiállító kínálja tudását, technológiáját, szolgáltatásait és termékeit a helyszínen.

A részletes program és kiállítói katalógus ITT érhető el.

Az ÖKO EXPO moderátora Dr. Stündl László, a Debreceni Egyetem MÉK kar dékánja, valamint Pálóczi József rádiós műsorvezető.

A rendezvény látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A programmal kapcsolatosan felmerülő kérdés esetén keresse bizalommal munkatársunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 52 503 310 és +36 30 996 4178 telefonszámokon.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ