SZOLGÁLTATÁSOK

Országos jégkármérséklő-rendszer

ORSZÁGOS JÉGKÁRMÉRSÉKLŐ RENDSZER

Az országos lefedettséget nyújtó, összesen 986 darab talajgenerátorból álló talajgenerátoros jégkármérséklő rendszer 2018-ban állt üzembe. A Vidékfejlesztési Programból nyert 1,8 milliárd forintból kiépített rendszert a NAK az agrártárcával együtt – a kárenyhítési alapból származó évi 1,5 milliárd forint finanszírozásával – működteti.

FELNŐTTKÉPZÉS

FELNŐTTKÉPZÉS

Társaságunk a jogelődjeivel együtt 1995 óta folytat felnőttképzési tevékenységet. Célunk, hogy a képzéseinken résztvevők olyan gyakorlatias tudást sajátítsanak el, melynek alkalmazásával növelhetik vállalkozásuk eredményességét. Képzéseink között megtalálja az agrár-élelmiszergazdaság szereplői körében legnépszerűbb OKJ minősítést adó képzéseket, további akkreditált tanfolyamokat, valamint a Vidékfejlesztési Program kedvezményezettjei számára kötelező képzéseket is.

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

Szakértő kollégáink az MTA által kifejlesztett szoftver és talajtani szakmérnök bevonásával készítik el az Ön igényeire szabott tápanyag-gazdálkodási tervet. Szolgáltatásunkat ajánljuk pályázati vagy jogszabályi kötelezettség esetén, valamint akkor is, ha okszerű, precíziós gazdálkodást folytatna.

LABORATÓRIUMI TALAJVIZSGÁLAT

LABORATÓRIUMI TALAJ- ÉS NÖVÉNYVIZSGÁLAT

Szolgáltatásunk a laboratóriumi talaj- és növényvizsgálat segítségével képet kap terményei tápanyag ellátottságáról. Az akkreditált laboratóriumi vizsgálatokat, kedvező áron, garantált vállalási határidővel a NAK falugazdászainál helyben igényelheti.

GABONA BELTARTALMI VIZSGÁLAT

GABONA BELTARTALMI VIZSGÁLAT

Szolgáltatásunk a szántóföldi növénytermesztő tagjaink részére kínál lehetőséget arra, hogy az általuk megtermelt gabonafélékből vett minták alapján a termény beltartalmi paramétereiről piacfüggetlen vizsgálattal hiteles információhoz jussanak.

AGRÁRBIZTOSÍTÁSOK

AGRÁRBIZTOSÍTÁSOK

Szakértő kollégáink az ország minden pontján elérhetőek és segítenek eligazodni a magyarországi mezőgazdasági biztosítók termékkínálatába illetve az igény szerinti mezőgazdasági biztosítás kiválasztásában és megkötésében. Biztosítsa Ön is gazdaságát annak érdekében, hogy egy váratlan időjárási katasztrófa esetén is elkerülhesse az anyagi csődöt. Kollégáink a kárrendezésben illetve a teljes kockázatkezelési folyamatban is támogatást nyújtanak.

MOL-NAK KÁRTYA

MOL-NAK KÁRTYA

Literenként akár 20 forinttal olcsóbban tankolna? Igényeljen „NAK-os” MOL-kártyát! A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel tankolhatnak a MOL benzinkutakon. A literenkénti kedvezmények közt van olyan specifikus is, amely a mezőgazdasági szezonmunkák idején plusz kedvezményt is biztosít.

ÜZLETI PARTNERMINŐSÍTÉS

ÜZLETI PARTNERMINŐSÍTÉS

Az Üzleti Partnerminősítés segítségével a gazdálkodók néhány kattintással tájékoztató információkhoz juthatnak leendő üzleti partnerük gazdasági helyzetéről, így időben értesülhetnek az együttműködés esetleges kockázatairól. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, mindössze annyi a teendő, hogy a legördülő menüből ki kell választani a minősítendő céget és az Elemzés gombra kattintva elindítani a lekérdezést.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei