SZOLGÁLTATÁSOK

 

Országos jégkármérséklő-rendszer

ORSZÁGOS JÉGKÁRMÉRSÉKLŐ RENDSZER

Az országos lefedettséget nyújtó, összesen 986 darab talajgenerátorból álló talajgenerátoros jégkármérséklő rendszer 2018-ban állt üzembe. A Vidékfejlesztési Programból nyert 1,8 milliárd forintból kiépített rendszert a NAK az agrártárcával együtt – a kárenyhítési alapból származó évi 1,5 milliárd forint finanszírozásával – működteti.

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

Szakértő kollégáink az MTA által kifejlesztett szoftver és talajtani szakmérnök bevonásával készítik el az Ön igényeire szabott tápanyag-gazdálkodási tervet. Szolgáltatásunkat ajánljuk pályázati vagy jogszabályi kötelezettség esetén, valamint akkor is, ha okszerű, precíziós gazdálkodást folytatna.

LABORATÓRIUMI TALAJVIZSGÁLAT

LABORATÓRIUMI TALAJ- ÉS NÖVÉNYVIZSGÁLAT

Szolgáltatásunk a laboratóriumi talaj- és növényvizsgálat segítségével képet kap terményei tápanyag ellátottságáról. Az akkreditált laboratóriumi vizsgálatokat, kedvező áron, garantált vállalási határidővel a NAK falugazdászainál helyben igényelheti.

GABONA BELTARTALMI VIZSGÁLAT

GABONA BELTARTALMI VIZSGÁLAT

Szolgáltatásunk a szántóföldi növénytermesztő tagjaink részére kínál lehetőséget arra, hogy az általuk megtermelt gabonafélékből vett minták alapján a termény beltartalmi paramétereiről piacfüggetlen vizsgálattal hiteles információhoz jussanak.

AGRÁRBIZTOSÍTÁSOK

AGRÁRBIZTOSÍTÁSOK

Szakértő kollégáink az ország minden pontján elérhetőek és segítenek eligazodni a magyarországi mezőgazdasági biztosítók termékkínálatába illetve az igény szerinti mezőgazdasági biztosítás kiválasztásában és megkötésében. Biztosítsa Ön is gazdaságát annak érdekében, hogy egy váratlan időjárási katasztrófa esetén is elkerülhesse az anyagi csődöt. Kollégáink a kárrendezésben illetve a teljes kockázatkezelési folyamatban is támogatást nyújtanak.

MOL-NAK KÁRTYA

MOL-NAK KÁRTYA

Literenként akár 20 forinttal olcsóbban tankolna? Igényeljen „NAK-os” MOL-kártyát! A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel tankolhatnak a MOL benzinkutakon. A literenkénti kedvezmények közt van olyan specifikus is, amely a mezőgazdasági szezonmunkák idején plusz kedvezményt is biztosít.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Falugazdász iroda elérhetősége

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • 1 ha alatti belterületi telkek mezőgazdasági művelésének igazolásaAz 1 hektár alatti, művelés alól kivett belterületi telkek szőlő, szántó, gyümölcsös, kert művelési ág szerinti megművelésének igazolása iránti kérelmek benyújtása elektronikus úton.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám