Kamarai hírek

A Belügyminisztérium öntözési lehetőséget tud teremteni számos településen – mondta a Világgazdaságnak adott interjújában Győrffy Balázs. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke szerint az integráción múlhat a fennmaradás.

Az egészséges táplálkozásról szóló tájékoztató fórumon vettek részt csütörtökön három nyolcadik osztály tanulói a zalaegerszegi Petőfi-iskolában. Az országos sorozat második állomása is a zalai megyeszékhelyen volt.

  • A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal az „ATHU51 Joint Ambrosia Action” projekthez kapcsolódó szakmai rendezvény tart november 24-én.

  • Együttműködési megállapodást kötöttek Hajdúböszörményben az agrár-szakképzés Hajdú-Bihar megyei fejlesztése érdekében a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei szervezete, a térség oktatási intézményei, valamint kis-és közepes vállalkozásai.

  • A halasi, illetve a bácskai térséget leginkább a vízgazdálkodás kérdése érinti kiemelkedően – egyebek mellett erről esett szó a Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének kiskunhalasi ülésén. A tanácskozáson részt…

  • A Somogy Megyei Önkormányzat, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége Somogy Megyei Képviselete közös szervezésében összehozták a keresletet a kínálattal, hiszen borászatok és vendéglátósok…

2017. november 21-én Chiléből érkezett delegáció látogatott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara fővárosi központjába.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok