Kamarai hírek

Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok bemutatója, precíziós gazdálkodási és egyéb szakmai programok 40 ezer négyzetméteren – ez vár az érdeklődőkre a 2019. január 23. és 26. közötti AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon. A NAK díjmentes belépést biztosít tagjainak.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. továbbfejlesztette az egyszerűsített foglalkoztatás elektronikus ügyintézését segítő (EFO) mobilalkalmazást. A mobilapplikáció gyakorlati teszteléséhez gazdálkodók, munkáltatók jelentkezését várja a fejlesztő.

  • Egyre erősebbé válik a NAK és a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége együttműködése annak érdekében, hogy elősegítsék a nemzedékváltást a hazai agráriumban. Az adminisztrációs jellegű intézkedések mellett több tájékoztató fórumot is szerveztek. Utóbbiak idén folytatódnak.

  • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap ez évi első, januári száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

Tájékoztatjuk a gazdálkodókat, hogy 2019. január 21-én (hétfőn) 16-17 óra között a budapesti ügyfélszolgálati (TISZ) iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!

  • A szokásosnál aszályosabb ősz után a tél meghozta a hiányzó csapadékot az őszi vetésű növényeknek – tájékoztatta a megyei lapot, a Naplót Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Veszprém…

  • Partnerségi nyilatkozatot írt alá január 17-én Kaposváron a Marcali Gardenexpo lebonyolításával kapcsolatban Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezetének elnöke és…

  • A Homokhátság tanyái, agrár- és élelmiszeripari nemzeti értékeinek bemutatása című kiállítás ünnepélyes megnyitójára került sor január 17-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kecskeméti megyei székhelyén. A megnyitó tanácskozással és előadásokkal kezdődött,…

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei szervezete „Versenyképes agrárgazdaság” címmel fórumot tart 2019. január 26-án, Győrött.

November utolsó napjaiban Dublinban, Írországban bemutatták az EU 5 éves, Horizon2020-ból finanszírozott kezdeményezését, amelynek célja, hogy javítsa a digitális eszközök és szolgáltatások használatát a mezőgazdasági szaktanácsadók körében, amik ezáltal hatékonyabban tudnak elterjedni az európai termelők között.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok