Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakképzési tevékenységének egyik kiemelt stratégiai célja, hogy az agrárgazdaság területén jelentkező, szakképzett munkaerőhiány megoldását hatékonyabb módon segíthesse.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tájékoztatja az érintetteket, hogy a helyi adókról szóló törvényben meghatározott 1 hektár alatti belterületi ingatlanok igazolása iránti kérelmek beadásának határideje (a jogszabályban megállapított időpontban) szeptember 30-án lejár.

  • A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége sajtótájékoztatón értékelte a kamarai választások küldöttjelölti listaállítását, a NAK eddigi tevékenységét, jövőbeli feladatait. A szervezet vezetősége ismét Győrffy Balázst jelöli a NAK élére. Frissítve: MOSZ-álláspont!

  • A különböző nemzetek pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljából a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén ősszel újabb képzést szervez a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézetbe. Az angol nyelvű program főként a termékpaletta bővítését fontolgató kamarai tagok számára ajánlott.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei szervezete 2017. szeptember 13-án Csornán, 14-én pedig Sopronban tájékoztató fórumot tartott.

  • Együttműködési megállapodást kötöttek hétfőn Kenderesen az agrár-szakképzés Jász-Nagykun-Szolnok megyei fejlesztése érdekében a Földművelésügyi Minisztérium (FM), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), a térség oktatási intézményei, valamint kis-és közepes vállalkozásai.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egységesen, jelentős erőként közel 400 ezres tagság érdekeit képviseli; a szőlészekre, borászokra is kiemelt figyelmet fordít. hangzott el a kamara és a szekszárdi önkormányzat borászati konferenciáján.

  • Nagykanizsa városközpontjában szeptember 8-9-én rendezték meg a régióban közkedvelt színes gasztronómiai eseményt, a XIV. Kanizsai Bor-és Dödölle Fesztivált.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hivatalos honlapján kialakított térképes piackereső népszerűsítését kezdeményeztük Bács-Kiskun megyében, hogy azon fogyasztók figyelmét is felkeltsük, akik nem folytatnak agrárgazdasági tevékenységet, vagy eddig nem ismerték ezt a…

A Terre Regionali Toscana kétnapos (2017. november 9-10.) rendezvényt szervez az olaszországi Albereseben, „Az agro-biodiverzitás újraértékelésének tapasztalatai Európában” címmel.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok