Kamarai hírek

BEKAPCSOLÁSI ADATOK 2023. május 8. és 21. közötti időszak zivataros napjainak bemutatása a generátorok bekapcsolása és a meteorológia helyzet szempontjából Az időszak hűvös és csapadékos időjárását a hazánkat délnyugat felől elérő mediterrán ciklonok okozták, melyek bőséges csapadékot hoztak térségünkbe. Az országban sokfelé nagyobb mennyiségű csapadék hullott, mint ami optimális lett…

  • Láng Rudolf a vadászok lelkiismerete és bölcs tanítója, sőt a Nimród vadászújság „szent emberének” is nevezték, utalva ezzel arra a mércére, amelyet munkássága jelentett a tudás és a példaadás, illetve a vadászetika terén – mondta el az író emléktáblájának avató ünnepségén Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért felelős államtitkár, szerdán, Vérteskozmán, ahol a vadászetika legnagyobb magyar képviselője született.

  • Május 31-én a Nébih szakértői avatnak be az elektronikus gazdálkodási napló rejtelmeibe. Június 9. után élesedik a teljes rendszer.

  • A Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Iroda LIFE csapata, a LIFE20 CCA/HU/001604 azonosítószámú „Együttműködésben a klímatudatos vízgyűjtő-gazdálkodásért” című LIFE LOGOS 4 WATERS projekt keretében 2023. május 25. és június 15. között „Önkormányzatok klímaadaptációs lehetőségei helyi és regionális szinten” címmel rendezvénysorozatot szervez!

2023. május 11-én Nógrád vármegye nőtincsi Művelődési Háza adott otthont a „Terítéken az erdő, avagy hogyan jut el az erdőből gyűjtött élelmiszer a tányérunkig?” című kerekasztal beszélgetésnek.

A NAK 2019 novembere óta vesz részt az i2connect H2020-as európai projektben, amelynek célja a mezőgazdasági termelők és erdőgazdálkodók interaktív innovációs folyamatokba való bevonása és támogatása. A projektben 2023. április 19-21 között a portugál CONSULAI tanácsadó vállalkozás tartott cross-visitet, amelyen a NAK is képviseltette magát.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ