Kamarai hírek

Élelmiszergazdaság, mint stratégiai ágazat - II. Vidékfejlesztési Konferencia címmel szervezi meg konferenciáját a www.magyarmezogazdasag.hu 2022. szeptember 30-án. 

  • Meghívó online előadás és kerekasztal eseményre, ahol megoldást találhat már az idei vetések talaj és tápanyag problémáira.

  • Országos tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) 2022. szeptember 19-én Gödöllőn. A közgyűlésen – a tisztújítás mellett – értékelésre került az elmúlt 4 év munkája és meghatározták az elkövetkező időszak feladatait is. A tisztújításon a küldöttek ismét Jakab Istvánt választották meg a MAGOSZ elnökének.

  • Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, immár kilencedik alkalommal megrendezett Ifjú Kócsagőr Program célja, hogy a 18-24 éves korosztály számára betekintést nyújtson a természetvédelembe, valamint bemutassa és népszerűsítse a gyakorlati természetvédelmi tevékenységeket.

Idén 2022. augusztus 12-én Hajdúböszörményen kerül megrendezésre a Kelet-magyarországi Agrárfórum.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) konzorciumi partnerként két és fél éve aktív tagja az i2connect H2020-as nemzetközi projektnek. A 2019. novemberben indult projekt a már meglévő szaktanácsadói hálózatokra és a megvalósult sikertörténetekre építkezve szólítja meg az agrárszaktanácsadókat olyan szemlélettel, amelyben az innováció alulról jövő kezdeményezés. Különös hangsúly helyeződik arra, hogy…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ