Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) együttműködésével a Magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség (MNGSZ) szakmai, továbbképző országos roadshowja utolsó öt eseményéhez érkezett.


Az eddigi 11 helyszínen lezajlott konferenciák azon a gondolatmeneten és szemléletformáláson alapultak, hogy a 21. század elvárásainak megfelelve, hagyományokat őrző modern gasztronómiát, hogyan lehet megalkotni. A NAK és a KÖZSZÖV együttműködésével zajló sorozat programjain a hazai vidéki gasztronómia résztvevői megismerhetik a legújabb trendeket, technológiákat, jó gyakorlatokat, továbbá a nemzetközi gasztronómiai versenyeken szerzett tapasztalatokat. A szövetség célja, hogy sikeres, jogkövető gasztronómiai vállalkozások működjenek, melyek – a rövid ellátási láncot szem előtt tartva – a helyi termelőktől vásárolnak, és gondot fordítanak a hagyományok megőrzésére, miközben fejlődnek, fejlesztenek.

Fontos, hogy a magyar mezőgazdaság, a termelők, a hazai élelmiszer-előállító vállalkozások és a magyar gasztronómia alakítói egyre jobban összeforrjanak. A siker kulcsa az, hogy a gasztronómiában tevékenykedők felismerjék: a magyar alapanyagnál nem tudnak jobbat találni.

A roadshow további eseményei:
2019. november 6. – 9 óra, Veszprém, Veszprémi SZC. “SÉF” Vendéglátóipar és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
2019. november 6. – 15 óra, Keszthely, Zalaegerszegi SZC. Keszthelyi Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
2019. november 7. – 10 óra, Szombathely, egyeztetés alatt
2019. november 8. – 9 óra, Kalocsa, Platán rendezvényközpont
2019. november vége – Budapest

A részletes programleírást ide kattintva érhető el. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (név, lakcím, e-mail cím)

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei