Országos hírek

  • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap májusi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

  • Május 23-24-re Mezőfalvára, az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényére várjuk a gazdálkodókat. Több mint 60 hektáron 150 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait, továbbá megismerhetőek lesznek a legmodernebb gépek és növényfajták is.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsorozata tovább folytatódik: júniusban a likőrkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.

  • 2019. május 23-24-én rendezi meg a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalvát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége. Ez lesz az ország legnagyobb szántóföldi…

  • A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Szárazságban is eredményesen” címmel tízhelyszínes rendezvénysorozatot indít a termőföldek vízhiányának megelőzéséről, annak kezeléséről, az aszályos időszakban történő eredményes gazdálkodásról.

  • A Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei szervezete és Hajdúnánás önkormányzata közösen Ökológiai Expót és Országos Biobúcsút (Bio találkozót) szervez 2019. május 17-18-án.

  • Több feladatot és célt is kitűzött a Nemzeti Agárgazdasági Kamara újonnan megalakult, a dinnyetermesztéssel foglalkozó tagokat összefogó munkacsoportja. Többek között támogatják a dinnyefogyasztást ösztönző idei kampányt is. Emellett a gazdák…

  • Az agrár-tanácsadási szolgáltatást igénylő mezőgazdasági termelők eligazodását segíti a megújuló szaktanácsadói névjegyzék. Az előírt bejelentési kötelezettség a NAK honlapjára feltöltött regisztrációs űrlap kitöltésével és az AM rendeletben meghatározott dokumentumok megküldésével…

  • A biomassza-alapú gazdaságra fókuszáló szakmai alosztály alakult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál. A globális népességnövekedés és az egyre szélsőségesebbé váló időjárás miatt komolyan felértékelődik a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban termelődő biomassza…

  • A H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ a május 9-i programot azoknak a középiskolások diákoknak ajánlja, akiket komolyabban érdekel az agrárpálya és szeretnének többet megtudni a jövőbeli lehetőségeikről.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei