Országos hírek

2019-ben a megszokottnál korábban, április 3–7. között rendezi a Hungexpo a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítást. Ennek kertében tartja meg a NAK „Gazdálkodjunk okosan zöldfelületeinkkel!” elnevezésű konferenciáját.


A CONSTRUMA az elmúlt években – részben a gazdasági körülmények változásának, részben a piaci igények hatására – komoly átalakuláson ment keresztül. A legnagyobb magyarországi építőipari szakkiállítás mára komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá és szakmai fórummá vált, amely egy helyen, egy időben, ebben a formában egész Kelet-Közép-Európában egyedülálló. A kiállítás jelentőségét mutatja a közel 20 országból ékező csaknem 550 kiállító és az immár évek óta 45-50 ezres látogatói szám. A CONSTRUMA és a hozzá kapcsolódó kiállítások (OTTHONDesign, HUNGAROTHERM és a CONSTRUMA Kert) a Hungexpo Budapesti Vásárközpont mind az 5 pavilonját és a szabadterületek nagy részét is magukba foglalják.

A kiállítási csokor szerves részét képezi idén is a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb. A kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövényeket is vásárolhatnak. A látogatók kertjeikhez új inspirációkat gyűjthetnek a XI. Magyar Kertépítő Veseny és Show látványos standjain, melyek az Agrármarketing Centrum támogatásával valósulnak meg. Élőben követhetik az Euroskills hazai válogató keretében a fiatal szakemberek kertépítő munkáját. Bonsai és kaktuszbemutató, növényvédelmi tanácsadás is várja az érdeklődőket.

Emellett április 5-én, pénteken a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft. és Magyar Díszkertészek Szövetsége szervezésében sor kerül a „Gazdálkodjunk okosan zöldfelületeinkkel!” elnevezésű konferenciára is.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ