Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vidékfejlesztési és Szaktanácsadási Igazgatósága március folyamán információs találkozókat szervez az országban négy helyszínen a termelői együttműködések és az együttműködés iránt érdeklődő gazdálkodók számára.


A „Fenntartható fejlődés a termelői együttműködéseknél” című rendezvények 2019. március 12-én Kaposváron, március 13-án Veszprémben, március 19-én Nyíregyházán és március 27-én Kecskeméten lesznek.

A rendezvényeken az Agrárminisztérium Piacszervezési Főosztálya az együttműködések jelenlegi helyzetéről, adminisztratív kötelezettségeiről és a várható fejlődési irányokról ad áttekintést. A Magyar Államkincstár Közvetlen Támogatások Főosztálya pedig a támogatási követelményeknek való megfelelés szabályrendszerét ismerteti. Az eseményeken a régió jó gyakorlatot megvalósító együttműködései is bemutatkoznak. Ezt követően kerekasztal-beszélgetés keretében a fenntartható fejlődéshez kapcsolódóan szó esik majd az értékesítés, a működtetés és az innováció meghatározó szempontjairól. Az információ-megosztáson túl a rendezvény kiváló alkalom kapcsolatépítésre, jövőbeli együttműködések megalapozására.

Vegyen részt az Önhöz legközelebb eső rendezvényen, melyre szeretettel várjuk!

2019. március 12., Kaposvár – regisztráció itt, meghívó itt

2019. március 13., Veszprém – regisztráció itt, meghívó itt

2019. március 19., Nyíregyháza – regisztráció itt, meghívó itt

2019. március 27., Kecskemét – regisztráció itt, meghívó itt

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei