Országos hírek

A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata tovább folytatódik: októberben a vörösáru-gyártás témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.


A kamara feladatának tekinti, hogy tevékenységével segítse tagjait piaci helyzetük erősödésében. Ennek a folyamatnak is része a vörösáru-gyártás szakmai ismereteinek átadása. A résztvevők megismerhetik például a kezdő csoportban a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a vörösáruk fajtáit, a gyártástechnológia főbb lépéseit, a haladó csoportban ezeken túlmenően a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait, a higiéniai- és minőséget befolyásoló tényezőket. Az elméleti előadásokon túl mindkét csoportban a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző virslik gyártásának előkészítésére, hőkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára.

A szakmai napok 2018. október 17-én és 18-án, az előképzettségnek megfelelően kezdő- és haladó csoportokban indulnak, 1-1 napos rendezvény keretében. A program helyszíne a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Hűtő-és Állatitermék Technológiai Tanszék budapesti tanüzeme lesz.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terhelik. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.

A gyakorlati napokon – a tanüzem méretének megfelelően – alkalmanként 13 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Kérdés esetén további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei