Országos hírek

Teltházzal zárult a Portfolio Csoport Agrárium 2023 konferenciája, ami az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye a hazai agrárgazdaságban. A konferencia az agrárium legaktuálisabb, legfontosabb témáit vonultatta fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

2023-ban teltházzal került megrendezésre március 21-én, Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2023 konferenciája, amelynek célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét.

Az  "Új uniós Közös Agrárpolitika 2023-tól: mire figyeljünk a támogatási kérelmek beadásánál? – Új vidékfejlesztési pályázati lehetőségek" címen lezajlott kerekasztal-beszélgetés résztvevőjeként Győrffy Balázs, a NAK elnöke is részt vett a konferencián. A beszélgetés keretében Győrffy Balázs a Közös Agrárpolitika aktualitásait vitatta meg Detre Miklóssal, Jakab Istvánnal, Juhász Anikóval és Vajda Péterrel.  Szó volt a támogatási feltételekről, lehetőségekről, azok igénybevételéhez a gazdáknak nyújtott kamarai segítségről, illetve felmerült a kutakkal kapcsolatos jogszabályalkotás szükségessége is.

A konferencia célja az volt, hogy kézzelfogható, gyakorlatban is jól alkalmazható információkat és magyarázatokat nyújtson, és ezzel hozzájáruljon ahhoz, hogy a szektor szereplői a nehéz gazdasági és piaci környezetben is eredményes és jövedelmező gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

Az eseményt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai partnerként támogatta.

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ