Országos hírek

A NAK már javában készül az ország legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállítására, amelynek 2023. június 7-8-án az idei évben is a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldek adnak otthont. A rendezvényen a legújabb nemesítési és kutatási eredmények alapján összeállított mikro- és demóparcellás növénytermesztési és fajtabemutatókat, továbbá munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat lehet megtekinteni kiállítási és szántóföldi körülmények között vagy épp munkavégzés közben.

A rendezvényre várjuk kiállítók jelentkezését. Általános kiállítók és kereskedők, árusok részére már elérhetők a kiállítói jelentkezési lapok, melyeket érdemes minél előbb visszaküldeni részünkre, hiszen április 14-ig kedvezményes feltételekkel várjuk a cégek, vállalkozók csatlakozását!

Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén, 42 hektár kiállítótéren idén 20 ezer érdeklődőre számítunk. Az ingyenesen látogatható esemény kiváló találkozási lehetőséget kínál az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival.

Az Agrárkamara a legújabb munkagépek és növénykultúrák bemutatása mellett a gazdálkodás környezeti fenntarthatóságának aktív, gyakorlati megvalósítási lehetőségeibe is szeretne betekintést nyújtani a „Változó klíma, alkalmazkodó mezőgazdaság!” elnevezésű tanösvényen, amely a kiállítási terület szívében helyezkedik majd el. A tematikus elrendezésű, másfél hektáros területen szakértő kollégáink talaj-, víz-, gyep- és erdőgazdálkodási tudnivalókkal, illetve a KAP 2023-27 időszakban igénybevehető támogatásokkal kapcsolatos információkkal és tanácsokkal várják az érdeklődőket. A tanösvény az „Ültessük gyakorlatba a fenntarthatóságot”, az „Öntözés a gyakorlatban” és a „Fókuszban erdőink és gyepterületeink” állomások segítségével igyekszik bemutatni az agrárium klímaváltozással érintett területeit és azokat az alkalmazható megoldásokat, amelyek segítenek a gazdálkodóknak szembenézni a kihívásokkal, ezáltal mérsékelni a negatív hatásokat és elősegíteni a gazdaságok az alkalmazkodását a változó körülményekhez.

A kétnapos rendezvényen a gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek olyan releváns és naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést, hatékonyság javulást biztosító döntések meghozatalában.

Várunk minden látogatót 2023. június 7-8-án a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva rendezvényen, ahol számos érdekes program és látnivaló mellett érdemes a NAK szakmai területet is meglátogatni!

Kérdés esetén keresse a szervezőket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ