Országos hírek

2021. szeptember 17. és 19. között került megrendezésre a Pápai Expo és Agrárpiknik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében. A tavalyi évben a pandémia miatt ugyan elmaradt a rendezvény, de a kényszerű kihagyás után idén megújult arculattal és tematikával, a nagy hagyományú Pápai Agrárexpót újragondolva jelentkezett.

Az 2021-es programok kialakításakor a szervezők elsősorban a fiatalok számára vonzó, aktuális témákat helyezték előtérbe, úgy, mint a generációváltás kérdése, az agrár szakmák népszerűsítése, illetve a karrier lehetőségek a mezőgazdaságban. Az ifjabb generáció számára a szokásos programokon kívül interaktív előadásokkal, tudásbázissal és nem utolsó sorban nívós könnyűzenei koncertekkel készültek.

A nyitónapon, szeptember 17-én, pénteken este 8 órától a Bagossy Brothers Company szórakoztatta a rajongókat. A szombati napon számos agrárszakmai programon új információkkal és kapcsolatokkal gazdagodhattak a résztvevők, este pedig újra a színpadra irányult minden tekintet, ahol a Punnany Massif adott fergeteges koncertet.

Vasárnap, szeptember 19-én, a vadászat iránt érdeklődőket díjátadóval és színvonalas bemutatókkal várták a rendezvény területén. A szakmai programok mellett mindkét nap termelői piac, állatsimogató és játékos programok és bemutatók szórakoztatták a látogatókat, akik ha megéheztek, a gasztrofalu széles kínálatából válogathattak.

Újdonság volt az idei évben, hogy az agrár közép- és felsőoktatásban részt vevő diákok számára ingyenes belépési lehetőséget biztosított a kamara, a Pápa járásban élők pedig kedvezménnyel látogathatták az eseményt. Ennek eredményeképpen szép számú látogató érkezett a kétnapos rendezvényre, amelyet a szervezők – a mostani sikerén felbuzdulva - jövőre is hasonló keretek közt kívánnak megtartani.

Találkozzunk jövőre is a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei