Országos hírek

Kevesebb, mint két hét múlva, június 9-10-én, egy év kihagyást követően, ismét megnyílik a lehetőség a magyar gazdásztársadalom számára, hogy felkerekedjen és személyesen felkeresse az ország legnagyobb szántóföldi szakmai kiállítását.

2021. június 9-én ugyanis a NAK és a MEGFOSZ szervezésében újra megnyitja kapuit a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow. Az ország legnagyobb területű, több mint 40 hektáron megrendezett szántóföldi kiállításnak idén is a Fejér megyei Mezőfalva melletti szántóföldek adnak otthont, ahol már javában folynak az előkészületek.

A hazánkban páratlannak számító álló- és mozgógépes szabadtéri kiállításon a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg szántóföldi környezetben, munkavégzés közben. Mindemellett pedig számos további program várja az érdeklődőket. A kétnapos kiállításon többek között fajtasor bemutatókkal, szántóföldi gépshow-val, fenntarthatósági tanösvénnyel, talajszelvény bemutatókkal találkozhatnak a látogatók, illetve elengedhetetlen szakmai ismeretekre is szert tehetnek. A NAK Szakmai Színtér programja keretében például közvetlen tájékoztatást kaphatnak az osztatlan közös tulajdon megszűntetéséről, a szaktanácsadásról, vagy éppen a családi gazdaságok reformjáról. A részletes programról bővebben itt tájékozódhat. (http://szantofoldinapok.hu/index.php/menu/programok.html).

 

Jöjjön el és fedezzük fel együtt a mezőgazdasági gépgyártók és a szántóföldi növénytermesztés legújabb vívmányait, ismerjük meg a legújabb trendeket!

 

A rendezvényre a belépés ingyenes, regisztrációhoz nem kötött, azonban a hatályos kormányrendeletek értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló mobilapplikáció bemutatásával látogatható.

Találkozzunk 2021. június 9-10-én Mezőfalván!

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei