Országos hírek

Angol nyelven, beadási határidő: június 4.  

 Az alábbiakban hívjuk fel a figyelmet egy lehetőségre, amely az ENSZ Élelmezési Rendszerek Csúcstalálkozójához kapcsolódik.   

A "Legjobb kisvállalkozás: Jó élelmiszert mindenkinek" elnevezésű versenyben a világ legjobb kis- és középvállalkozásai (KKV-k) kerülnek kiválasztásra, amelyek az élelmezési rendszereket alakítják át egy jobb jövő érdekében. A verseny nemcsak azokat a kisvállalkozásokat és alkalmazottaikat célozza, amelyek a fenntarthatóbb, inkluzívabb és rugalmasabb élelmiszerrendszerekért küzdenek, hanem azt is, feltárja, hogy milyen módon lehet őket támogatni abban, hogy fenntartható módon növeljék vállalkozásuk méretét. 

Bármely olyan vállalkozás jelentkezhet, amely 5 és 250 fő közötti alkalmazottal rendelkezik, és szerepet játszik az élelmiszeripari érték- és ellátási lánc bármely aspektusában. Minden egyes pályázat segít tájékoztatni a globális vezetőket arról, hogy ezeknek a vállalkozásoknak milyen prioritásokra és forrásokra van szükségük a boldogulásukhoz. 

A pályázási időszak 2021. június 4-ig tart. A pályázókat aszerint értékelik, hogy vállalkozásuk hogyan járul hozzá az egészségesebb, fenntarthatóbb és igazságosabb élelmiszerekhez az általuk kiszolgált közösségek számára.   

A csúcstalálkozó a győzteseket a "Legjobb 50 kisvállalkozás" néven fogja kiemelni: Jó élelmiszert mindenkinek", valamint a 100 000 dolláros pénzdíjból való részesedés is a nyereményük lesz. 

Olyan kisvállalkozásokat várnak a világ minden tájáról, amelyek hozzájárulnak az egészséges élelmiszerek biztosításához, amelyek jót tesznek a környezetnek, jót tesznek közösségeiknek és helyben teremtenek munkahelyeket az embereknek. A pályázati lehetőség arra ösztökél, hogy jelentkezzenek, és osszák meg ötleteiket és javaslataikat arra vonatkozóan, hogy országuk és gazdaságuk hogyan tudja maximalizálni pozitív hatásukat. 

További információ és a jelentkezési lap itt található (angol nyelven):  

https://www.un.org/en/food-systems-summit/best-small-business-comp

  

 kk

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei