Országos hírek

A Tel-Avivi Magyar Nagykövetség „Bevezetés a kóser élelmiszerpiac világába” címmel online fórumot szervez 2021. május 4-én. A program során bemutatásra kerül a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által kiadott „A Kóserság előírásai” című kiadvány is. 

A fórum célja a kóser minősítés körüli tévhitek eloszlatása, a globális kóser piac bemutatása, a résztvevők kérdéseinek megválaszolása, valamint a fórumra épülő, online-B2B találkozó megalapozása. 

A program során – a kiadvány ismertetése mellett – bemutatkozik az Europen Kosher magyarországi vezetője, aki tapasztalatairól és az Izraeli Rabbinátus által is elfogadott minősítésről ad rövid tájékoztatót.  

A vezető izraeli kiskereskedelmi üzletlánc (Shufersal) Private Label vezetője bemutatja az izraeli piacot és a vállalat külföldi beszállítói partnerkeresési stratégiáját. A Shufersal 295 üzlettel, 80 saját márkanév (BE by Shufersal) alatt működő drogériával és közel 1700 sajátmárkás termékkel első a helyi piacon. A Shufersal folyamatosan keres új beszállítókat, termékportfóliója növelése és az ellátási lánc diverzifikációja miatt. 

A jelenleg is több magyar terméket képviselő Kosher Food Group ügynökség alapító-ügyvezetője bemutatja az Izraelen kívüli kóser élelmiszerpiaci lehetőségeket. A globálisan aktív vállalat jelenleg a világon kapható kóser tésztatermékek nagyjából kétharmadát fedi le, valamint régóta jelen van és folyamatosan növekszik az édesipari és zöldségiparban is.  

A konferencia zárásaként két olyan céggel lesz panelbeszélgetés, melyek az elmúlt években szerezték meg a legmagasabb, kosher for passover minősítést és sikeresen jutottak be a kóser piacra. Az Abonett Kft. ügyvezetőjével, Szebeni Zoltánnal és a Nébar Kft. ügyvezetőjével, Tóth Andrással egy virtuális kerekasztalbeszélgetés keretein belül a kóser minősítés megszerzéséről és eddigi tapasztalataikról esik szó. 

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy a konferencián résztvevő cégek számára lehetőség nyílik 2021 folyamán egy izraeli online-B2B találkozóra, amelyhez – a szervezők tervei szerint – korlátozott termékminta-kiszállítás is csatlakozik. A találkozón a legjelentősebb helyi kiskereskedelmi láncok beszerzési vezetőit és kereskedelmi ügynököket hívják meg direkt tárgyalásokra. 

Az online fórumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, küldjenek e-mailt a résztvevő nevével, elérhetőségeivel és az általa képviselt vállalat megadásával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A tárgy „Konferencia regisztráció” legyen. Legkésőbb április 30-ig jelezzék részvételi szándékukat! 

További információ a meghívóban található. 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei