Országos hírek

Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, az Agrárszektor Konferencián, amelyet 2020. december 3-4-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismerésekre hét kategóriában szeptember 30-ig lehet nevezni. A konferencia kiemelt szakmai partnere a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.


A Portfolio Csoport által alapított rangos agrárszakmai elismerések célja, hogy díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői a következő hét kategóriában nyerhetnek díjakat:
-    Portfolio Agrárgazdaságért díj,
-    Év agrárberuházása díj,
-    Év állattenyésztője díj,
-    Év növénytermelője díj,
-    Év kertészete díj,
-    Év fiatal agrárszakembere díj,
-    Év női agrárvállalkozója díj.

A Portfolio Agrárgazdaságért díj életmű jellegű elismerés, amely a kiemelkedő és példaértékű agrárszakmai életpályákat díjazza. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat, az Év kertészete díjat és az Év női agrárvállalkozója díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek méretükkel és technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez, míg az Év fiatal agrárszakemberi díj a fiatal agrártehetségek munkájának elismerésére szolgál.

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio az érdeklődéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fogadja 2020. szeptember 30-ig. A jelentkezések után pályázati űrlapot küldünk, amelyeket kitöltve ugyanerre az e-mail címre várunk vissza. Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítanak össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt. A Portfolio az elismeréseket a siófoki konferencia december 3-i szakmai programjának zárasaként, ünnepélyes díjátadó keretében adja át a nyerteseknek.

A konferencia áttekintéséhez és tematikájához kattintson ide. A konferencia részvételi és jelentkezési feltételeiről itt tájékozódhat.


(forrás: Portfolio)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei