Országos hírek

„Milyen kihívások állnak a mezőgazdaságban dolgozó nők előtt? – társadalmi, kulturális és gazdasági vonatkozások” címmel konferenciát tart a Corteva Agriscience. 2019. november 12-i eseményen a NAK Zala megyei elnöke is az előadók között szerepel.


A 2019. november 12-én 9.30 órakor kezdődő konferenciára és kerekasztal-beszélgetésre a Larus Rendezvényközpontban kerül sor (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b). A rendezvényen ismertetik a „Nők a mezőgazdaságban” című nemzetközi kutatás megállapításait, valamint rövid videókban mutatják be a mezőgazdaság különböző területein dolgozó nőket. A videók a kerekasztal-beszélgetés gondolatébresztőjeként is szolgálnak.

A beszélgetésen részt vesz Dr. Juhász Anikó, az Agrárgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala megyei elnöke, Emily Scott, az USDA mezőgazdasági attaséja, Benedek Borbála, az AGRYA – Fiatal Mezőgazdászok Magyarországi Szövetsége elnökhelyettese, Batthyány-Schmidt Margit, a Magyar Női Unió Egyesület elnöke, Bónáné Pócza Veronika, a Rábapordányi Mg. Zrt. gazdasági vezetője és Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus. A beszélgetést Vajda László agrárpolitikai szakértő vezeti.

A részvételi szándékot 2019. november 6-ig kell jelezni. Az online regisztrációs felület elérhető itt.


(forrás: Corteva Agriscience)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei