Országos hírek

A budapesti brit nagykövetség 2019. október 24-én angol nyelvű konferenciát szervez arról, hogy akár a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozások is milyen intézkedésekre számíthatnak majd a határok brit oldalán Brexit után. Az esemény nem sajtónyilvános!


Mai hír, hogy megszületett az Európai Bizottság és a brit kormány közötti megállapodás a Brexitről, amit azonban még az uniós állam- és kormányfőknek, illetve a brit parlamentnek is jóvá kell hagyni.

Éppen ezért aktuális egy másik hír is, miszerint a budapesti brit nagykövetség 2019. október 24-én angol nyelvű konferenciát szervez arról, hogy akár a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozások is milyen intézkedésekre számíthatnak majd a határok brit oldalán Brexit után. A konferenciára brit kormányzati szakértőkből álló delegáció (Border Delivery Group) érkezik, hogy technikai információkat tudjanak nyújtani az érintett vállalkozásoknak. A brit szakértők többek között arról is részletesen fognak beszélni, hogy agrártermékek exportja/importja esetén milyen változásokra számíthatnak a vállalkozások.

A rendezvényre a témában érintett mezőgazdasági, élelmiszeripari vállalatokat, agrárkamarai tagokat is várják a szervezők. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztrációs felület az itt található eseménymeghívóban érhető el. Az esemény nem sajtónyilvános!


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei