Országos hírek

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT - Idén ősszel is folytatódik a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat, amelynek keretében ismét lesz pálinka- és a párlatkészítés szakmai nap.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a „TANULJUNK EGYÜTT!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket, az érdeklődésre számot tartó ágazatok közé pedig tavaly vette fel a párlatok készítését. Elsőként az ország középső, majd idén tavasszal a keleti részében valósultak meg a témában az egynapos kurzusok, terveinkhez híven az őszi időszakban az ország nyugati felében élő gazdálkodókhoz is közelebb visszük a pálinkakészítés rejtelmeit felfedő gyakorlati napot.

A délelőtti blokkban az elméleti kérdéseket vesszük sorra, kezdve a megfelelő alapanyag kiválasztásának fontosságával, a szükséges eszközök és lepárló berendezések főbb részegységeinek bemutatásával, a gyakorlati részben pedig a lepárlás folyamatát ismerhetik meg részletesen a jelenlévők. Arra törekszünk, hogy az esemény interaktív legyen.

A szakmai nap 2019. szeptember 20.-án Zalamerenyén, egy különleges helyszínen, a Pálos Malom területén kerül megrendezésre. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás költsége a résztvevőket terheli.

A gyakorlati napon – a befogadó hely kapacitásának megfelelően – 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A részletes programterv és a regisztrációs felület itt érhető el. Kérdés esetén további információ a NAK munkatársától kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Frissítve 09. 23-án: lezárult a jelentkezés!


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei