Nemzetközi hírek

A brit kormány egy intenzív tájékoztató kampányba kezdett a 2022. január 1-től, majd júliustól bevezetésre kerülő ellenőrzések és import szabályozás kapcsán, melynek részét képezik a regionális szakmai fórumok is.

BPDG Közép-európai Regionális Ipari Nap 2021. november 9-én, kedden 10:00 és 12:00 között (közép-európai idő szerint) kerül megrendezésre online formában. A webinárium Nagy-Britannia és az EU közötti árumozgásra vonatkozó folyamatokról ad tájékoztatást, beleértve a 2021. október 1-jétől és 2022. január 1-jétől bevezetendő új brit eljárásokat, amelyeket az Egyesült Királyság határforgalmi működési modelljén keresztül ismerhetnek meg az érdeklődők.

Az esemény gyakorlati elemeket is bemutat az EU és Nagy-Britannia közötti árumozgással kapcsolatban, kitérve a határokon alkalmazott eljárásokra és rendszerekre, valamint a Nagy-Britanniában érvényes új importkövetelményekre. A kormánytisztviselők előadásait követően kérdéseket lehet feltenni, amelyek megválaszolásra kerülnek az online platformon.  

A webinárium linkjét és a napirendjét az esemény előtt elküldik a regisztrált résztvevőknek. Az esemény nyelve angol, de lehetőség lesz magyar nyelvű szinkron-feliraton keresztül követni az eseményt.

A Brexit tájékoztató információi, amelyet a Kelet-Közép-Európa régió vállalkozásai és iparági szervezetei részére hirdettek meg ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, amennyiben az esemény felkeltette érdeklődését, az alábbi linken szíveskedjen regisztrálni: ITT.

 

(Jakab Ágnes/NAK)

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei