Nemzetközi hírek

Az Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) külső szakértők bevonásával 2 napos, angol nyelvű, interaktív és gyakorlatorientált pályázatírási tréninget szervez 2021. július 1-2-án.

A rendezvényen olyan potenciális pályázók részvételére számítanak, akik a Horizont Európa program 2021. őszi beadási határidejű, 6. klaszter (Biodiverzitás, fenntartható mezőgazdaság és élelmiszer-ellátó rendszerek, körforgásos gazdaság, biomassza alapú gazdaság) felhívásaira kivannak pályázatot beadni.  

A tréning során a résztvevők gyakorlati előadásokon és kis csoportos workshopokon keresztül sajátíthatják el a sikeres pályázás alapjait, kezdve a felhívás („call text”) értelmezésétől, a konzorciumépítésen át a ”workplan” és a költségvetés kidolgozásáig, egy valós 2021-es pályázati felhíváson keresztül. 

A tréning időpontja: 2021. július 1-2. 

Helyszín: NKFI Hivatal, 1077 Budapest Kéthly Anna tér 1. 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, illetve a tréningen a járványügyi helyzet miatt, csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. 

Az esemény jellege miatt a részvétel korlátozott, max. 25 fő részvétele biztosított. A tréning nyelve angol, így a tárgyalóképes angol nyelvtudás a részvétel alapfeltétele. A férőhelyek korlátozottsága miatt egy intézmény részéről, egy fő jelentkezését fogadják el. Amennyiben több, mint 25 fő jelentkezik, az NKFIH, a résztvevőket az alább említett szempontok figyelembevételével választja ki. 

Az eseményre regisztrált jelentkezők kiválasztásánál előnyt élveznek azok, akik: 

  • konkrét 2021-es őszi beadási határidejű 6. klaszter felhívásra kívánnak pályázatot benyújtani és aktívan részt vesznek a pályázat megírásában kutatói vagy pályázatmenedzsment oldalon. Bár a tréning elsősorban az 6. klaszter pályázataihoz kapcsolódik, a jelentkezők számának függvényében más klaszterekben pályázni szándékozók is kaphatnak lehetőségek a részvételre. 
  • rendelkeznek szakmai és pályázatírási vagy pályázat-részvételi tapasztalattal, kutatói vagy pályázatmenedzsmenti oldalról, 

A tréningre itt lehet jelentkezni, a jelentkezési határidő: 2021. június 23. A résztvevők kiválasztásának eredményéről 2021. június 25-ig értesítik a jelentkezőket. 

 

(NAK/Nagy Szilvia – Forrás: NKFIH) 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei