Nemzetközi hírek

A nemzeti kapcsolattartói hálózatokat tömörítő „Bridge2” Horizont Európa-projekt keretében, 2021. július 9-én megrendezésre kerül a "Horizon Europe - Cluster 6 calls 2021 - virtual brokerage event". Az esemény célja, hogy az érdeklődők projektpartnereket találjanak a 6. klaszter (Élelmiszer, biomassza-alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezetvédelem) felhívásaira. Ez a rendezvény elősegíti a konzorciumok kialakítását a hamarosan elérhetővé váló, Horizont Európa 6. klaszter 2021-22 munkaprogram első felhívásaira, amelyek várhatóan 2021 szeptember második feléig lesznek nyitva. 

A rendezvény kihelyezetten a Horizont Európa 6. klaszterének hét célterületére összpontosít, amelyek a következők: (A célterületekről korábban itt írtunk) 

 • Biodiverzitás és ökoszisztéma-szolgáltatások 
 • Méltányos, egészséges és környezetbarát élelmiszer-rendszerek az elsődleges termeléstől a fogyasztásig 
 • Körforgásos és biomassza-alapú gazdasági szektorok  
 • Tiszta környezet és zéró szennyezés 
 • Föld, óceánok és víz az éghajlatváltozás elleni fellépéshez 
 • Rugalmas, befogadó, egészséges és zöld vidéki, part menti és városi közösségek 
 • Innovatív irányítás, környezetvédelmi megfigyelések és digitális megoldások az Európai zöld megállapodás támogatására 

A részvétel hasznos lehet mindazon szervezeteknek, amelyek érdeklődnek a 6. klaszter tématerületein meghirdetendő felhívások iránt, például egyetemek, kutatóközpontok, magánvállalkozások (beleértve a kkv-kat és a nagyvállalatokat), önkormányzatok, egyesületek, hatóságok, kormányzati szervezetek, civil szervezetek, klaszterek, hubok és kutatás-fejlesztéssel foglalkozó szervezetek számára is.  

Az esemény lehetőséget biztosít projektötletek lehetséges partnerekkel történő megvitatására, finomítására, illetve elősegíti a már alakuló Horizont Európa-konzorciumokhoz való csatlakozást. 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és profilaktiváláshoz kötött, amelyet az rendezvény honlapján lehet megtenni. A rendezvény 2021. július 9-én kerül megrendezésre, regisztrálni pedig 2021 július 6-ig lehet.  

A profilaktiválás a regisztráció része. A "Tevékenységi terület" alatt legalább 1, de legfeljebb 5 különböző témát kell kiválasztani. Ehhez hozzá kell tenni egy releváns profilt a "Projekt-együttműködés" részben, amely a kijelölt témákat tárgyalja. A "Projekt együttműködés” profilok alatt megadott információknak a következőket kell tartalmazniuk: 

 • „Cím”: megjelölendő az aktuális munkaprogram témáját és címét (eddigre várhatóan elérhetőek lesznek a felhívások); 
 • „Leírás”: röviden, de informatívan le kell írni, hogy milyen szakértelemmel tudna hozzájárulni egy konzorciumhoz. 
 •  „Kívánt együttműködés típusa” partner vagy projekt koordinátor. 

A rendezvény szervezői felhívják a figyelmet arra is, hogy ha nem ad meg, legalább egy "Projekt-együttműködési" profilt, akkor a szervezők elutasítják a részvételre való jelentkezését. 

(NAK/Nagy Szilvia – Forrás: Horizon Europe Brokerage Event for Cluster 6 rendezvény oldal) 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám