Országos elnökség

Bemutatkozik az országos elnökség.

 

A Magyar Agrár-, Élelmiszer-gazdasági és Vidékfejlesztési Kamara küldöttgyűlése legelőször 2013. március 28-án ülésezett. A 2017-es kamarai választás után az új országos elnökség a NAK 2017. december 20-i új alakuló küldöttgyűlésen állt fel. Az országos elnökség feladata az országos küldöttgyűlések közötti időszakban, a küldöttgyűlés határozatainak megfelelően a kamara működésének alapszabályban foglaltak szerinti általános irányítása.
Az országos elnökség 24 tagú testületi szerv, melynek tagjai:

  • a kamara öt évre megválasztott elnöke, egyben az országos elnökség elnöke,
  • a kamara öt évre megválasztott alelnökei,
  • a kamara megyei szervezeteinek öt évre megválasztott elnökei.

Két országos elnökségi ülés között az országos elnökség jogkörében, valamint az alapszabályban meghatározott önálló jogkörében az országos ügyvezető elnökség jár el, melynek tagjai az országos elnök és az országos alelnökök.

Az országos elnökség, valamint az országos ügyvezető elnökség ülésein a kamara főigazgatója állandó meghívottként előterjesztői, illetve tanácskozási joggal vesz részt.

 

A 2017. december 20-i küldöttgyűlésen megválasztott tisztségviselők

Elnök
Győrffy Balázs
    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mezőgazdaságért felelős országos alelnök   Élelmiszeriparért felelős országos alelnök

Zászlós Tibor

Éder Tamás

 
Vidékfejlesztésért felelős országos alelnök   Általános agrárgazdasági ügyekért felelős országos alelnök
Luzsi József Kis Miklós Zsolt

 

A 2017. november 23-25. közötti megyei küldöttgyűléseken megválasztott megyei elnökök és elérhetőségeik

Megye / Név Cím E-mail cím
Baranya
Rittlinger József
7632 Pécs,Siklósi út 38. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bács-Kiskun
Gáspár Ferenc
6000 Kecskemét, Tatár sor 6. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Békés
Dr. Kulcsár László
5600 Békéscsaba, Dózsa György út 15. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Taskó József
3501 Miskolc, Csabai kapu 62. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pest és Budapest
Velkei József
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csongrád
Szél István
6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 17. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fejér
Varga Imre
8000 Székesfehérvár, Fürdő u. 1. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Győr-Moson-Sopron
Németh Gergely
9025 Győr, Csipkegyári út 2-4. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajdú-Bihar
Szólláth Tibor
4032 Debrecen, Tessedik S. u. 1. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Heves
Szendrei László
3300 Eger, Sas út 60/a. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jász-Nagykun-Szolnok
Hubai Imre Csaba
5000 Szolnok, Pozsonyi út 68. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Komárom-Esztergom
Dr. Balogh Zoltán
2890 Tata, Ady Endre út 13.
(Zsigmond Király udvar)
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nógrád
Szandai József
2660 Balassagyarmat, Rákóczi u. 59. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Somogy
Dr. Gombos Sándor
7400 Kaposvár, Raktár u. 3. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Rácz Imre István
4400 Nyíregyháza, Arany János utca 7. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tolna
Vendégh Edit
7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 9. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vas
Dr. Pusztavámi Márton
9700 Szombathely, Szelestey u. 13. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Veszprém
Sövényházi Balázs
8200 Veszprém, Csererdei u. 23. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zala
Süle Katalin Elza
8900 Zalaegerszeg, Batthyány L. u. 11. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A 2017. december 20-i küldöttgyűlésen megalakult kamarai országos osztályok és azok megválasztott elnökei

Szántóföldi növénytermesztési és beszállítóipari osztály: Petőházi Tamás

Kertészeti és beszállítóipari osztály: Mártonffy Béla

Állattenyésztési és beszállítóipari osztály: Wágenhoffer Zsombor

Élelmiszer-feldolgozási osztály: Losó József

Agrár- és élelmiszer-kereskedelmi osztály: Csorbai Attila

Kistermelői, együttműködés és helyi kezdeményezések osztály: Patay Vilmos

Erdő- és vadgazdálkodási osztály: Luzsi József, 2018-tól: Dr. Bleier Norbert

Fiatal gazda és innovációs osztály: Weisz Miklós

Környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági osztály: Szabó Levente

 

(A NAK 2018. november 13-án megtartott rendkívüli küldöttgyűlésén visszahívta tisztségéből ifj. Hubai Imrét, a korábban megválasztott vidékfejlesztésért felelős alelnököt. A 2018. december 20-i küldöttgyűlésen Luzsi Józsefet választották meg új alelnöknek. Helyette pedig az erdő- és vadgazdálkodási osztály élére Dr. Bleier Norbertet.)

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-1-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei