Gabona- és édességipar

Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum szerint az árengedmény meghosszabbítása számos potenciális kiállító számára teheti elérhetőbbé a vásáron történő megjelenést.


Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A korábbi évekhez képest újszerűbb és programdúsabb eseményt kapnak a látogatók, a kor kihívásaira reflektáló szakmai programokkal, az agrár- és élelmiszer-innovációk legújabb vívmányainak felvonultatásával. Hangsúlyozottan jelenik meg az élelmiszer- és agrárdigitalizáció is, mert a magyar mezőgazdaság jövedelemtermelő képességének hosszú távú megőrzéséhez és megerősítéséhez a jövőben nagy szükség lesz a digitálisan is képzett munkaerőre. A szervezők egyik legfontosabb célja, hogy az agrárpályát a fiatalok számára is vonzóvá tegyék. A szervezők szerint minden adott lesz ahhoz, hogy az OMÉK nemzetközi értelemben véve is meghatározó, exportkivitelünket is támogató Közép-Európai kiállítássá nője ki magát.

A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett számítanak a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is. A 2019. április 30-ig szóló 10%-os, ún. early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség mindannyiuk számára elérhető. A jelentkezési lapokat a vásár honlapjáról tölthetik le, ahol a jelentkezés feltételeit és minden szükséges információt megtalálhatnak. A honlapot érdemes rendszeresen látogatni, mert a vásárral kapcsolatos legfrissebb információkat és a programokat is ezen a felületen, illetve a https://www.facebook.com/OMEKBudapest/ oldalon osztják majd meg a szervezők.


(forrás: AMC)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei