`

A Great Taste Award élelmiszerversenyen háromcsillagos minősítést elért magyar csokoládé alkotója, Mészáros Gábor a konyhájában kezdte az édességkészítést – írta a díjazottról készített portréjában a Manager Magazin.


Táblás csokoládé, drazsécsokoládé, venezuelai étcsokoládé, makadámdiós csokoládé, ehető arannyal és ezüsttel megszórt csokoládé, sima csokoládé, gyümölcsös csokoládé, egzotikus csokoládé, szőke csokoládé. Maldon-só, fekete szezám, szicíliai mandula, fekete só, pekándió, kesudió, kandírozott pinkgrapefruit-héj, tonkabab – csak pár összetevő a mintegy 100 édes terméket tartalmazó repertoárból. Immár 44 nemzetközi szakmai versenyen nyertek díjat a chocoMe csokoládémanufaktúra különleges kompozíciói. legutóbb éppen a Greate Taste Awardon.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapító-ügyvezető igazgatója kezdetben a saját lakásának konyhájában, minimális eszközparkkal, kézzel alkotta az édességeket. Úgy fogott bele, hogy az internetről tanulta meg, hogyan kell csokoládét készíteni. Egyszerűen „fejest ugrott” egy új vállalkozásba, ami annyira bejött, hogy mind termék, mind árbevétel szempontjából, illetve vállalkozásfejlesztési mintaként is példaértékűnek ismerik el.

A kezdetekkor mindent egyedül csinált, s bár most már van körülette csapat, a munka oroszlánrészét még mindig ő viszi. Óriási ütemben fejlődik a cég, két évvel az indulást követően a 70 négyzetméterből átköltöztek egy 600 négyzetméteres helységbe, jelenleg pedig 1000 négyzetméteren dolgoznak.

További részletek az októberi Manager Magazinban.

 

(forrás: vg.hu/Manager Magazin)

 

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám