Pályázati előminősítés

Fontos kiemelni, hogy az előminősítési kérdőívek csak a fontosabb pályázati szempontokat tartalmazzák és nem teljes körűek. A pályázónak minden esetben meg kell felelniük a Felhívás, az Általános Útmutató, az Általános Szerződési feltételek, valamint a kapcsolódó hazai és nemzetközi jogszabályok további előírásainak is. Ezért a kiértékelésben megfogalmazott tájékoztatás kötelező jogi erővel nem bír.

Jelenleg a VP3-4.2.1.3-21 kódú “Takarmány előállító üzemek fejlesztésének támogatása” című pályázathoz kapcsolódó előminősítési kérdőív érhető el. A kitöltést követően megfogalmazunk egy szakmai véleményt a beruházási terv támogathatóságával kapcsolatban.

A kérdőív ITT elérhető, kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe.

A pályázat beadás határideje 2021. december 21-e.

A 2021-es évben várhatóan megjelenik még a VP6-6.4.1-21 kódú „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – vidéki turizmus fejlesztése” című pályázati felhívás is, melyhez ugyancsak várható egy hasonló előminősítő kérdőív.

A VP pályázatokkal kapcsolatban Németh Bálint (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tud bővebb tájékoztatást adni.

 

NAK

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ