NAK portál

Ismét nehéz év előtt állnak a magyar gazdák, de bízhatnak a kiszámítható agrártámogatási rendszerben idén is – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Nagy István agrárminiszter. Jakab István, a MAGOSZ elnöke hozzátette: a KAP-hoz kapcsolódó végrehajtási rendeletekről napokon belül megkezdődhet a társadalmi egyeztetés.

Aláírásgyűjtést indított a MAGOSZ és a NAK a földadó ellen. El a kezekkel a gazdák földjétől!

2023. február 8-9-én kerül megrendezésre az ország egyik legismertebb agrárkonferenciájára az agroinform.hu szervezésében. A konferencia kiemelt szakmai partnere a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Minden technológiai innováció értéke abban nyilvánul meg, hogy mi hasznosul belőle a gyakorlatban.

  • A LEADER program keretében jelenleg még számos nyitott pályázat elérhető a vidéki vállalkozások és önkormányzatok részére helyi fejlesztési célokra, többek között:

  • A felhívás módosítása szerint a támogatási kérelem benyújtási határideje hét db új szakasszal egészült ki, így pályázni 2023. június 5. napjáig van lehetőség.

  • Egy nap a holnapért, a klímáért! 51 évvel ezelőtt 1970-ben tartották meg először a FÖLD napját az Egyesült Államokban a környezettudatosság fontosságára fókuszálva, ezt követően az 1990-ea évektől világmozgalommá vált.  Az Élő Bolygó Jelentése szerint jelentős a fajok számának csökkenése,…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ