NAK portál

Egységes kérelem
Szántóföldi Napok

Mivel a Közös Agrárpolitika (KAP) keretében nyújtható támogatások a gazdálkodók és élelmiszer-feldolgozók érdeklődésének fókuszában állnak, emiatt szükségesnek éreztük, hogy tagjaink figyelmét felhívjuk a legfontosabb változásokra, információt adjunk a KAP aktualitásairól, valamint megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket és iránymutatást nyújtsunk a támogatások lehívása terén is. 

A magánszemélyeknél elhalasztotta a tagdíj-megállapítást és -befizetést a NAK. A gazdálkodó szervezeteknek 2021. június 15-ig kell befizetni a kamarai tagdíjat.

  • Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a nemzetközi verseny részeként, idén 2021. május 04-én elrajtolt a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny. A Verseny szervező bizottsági munkájában többek között a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Mezőgazdasági Igazgatósága is részt vesz, és mindent megtesz annak érdekében,…

  • A Magyar Közlönyben megjelent módosítás értelmében a nyitvatartási idő változására vonatkozó bejelentési kötelezettség csak a legalább egy hétig fennálló változás esetén szükséges.  

  • 2021. május 4-én, kedden került sor amedFELelső webináriumára, amely az európai kajszibarack termésbecslésével foglalkozott. Az egyeztetés a 4 fő termesztő ország várható termését elemezte és az egyes országok helyi szervezeteivel kialakított partnerségnek köszönhetően valósult meg. A megbeszélésen áttekintették a múlt évi szezon tapasztalatait is. 

  • A május első napjaiban felmelegedés és kevés csapadék jellemezte az ország időjárását. Az almásokban elkezdődött az almamoly rajzása, ugyan ilyen tendenciát követ a szilvamoly, keleti gyümölcsmoly fogási adatai. Emellett az egész országban megjelentek a májusi cserebogarak, ebben az évben a VII.…

  • 2021.május 8-ig véleményezhető a „Minőségrendszerekhez kapcsolódó előállítói, termelői csoportosulások tájékoztatási és promóciós tevékenysége” című, VP3-3.2.1-21 kódszámú pályázati felhívás. A pályázati felhívás részletes tervezete és az ahhoz kapcsolódó észrevételek rögzítésére kialakított partnerségi fórum a linkre kattintva érhető el. 

A kamarai ügyfélszolgálati, falugazdász-, illetve TISZ-irodák megszokottól eltérő 2021. márciustól nyitva- illetve zárvatartási időszakjait külön ismertetjük. Az alábbi lista folyamatosan frissül.

Nehéz eligazodni a pályázatok és hitelek közt? Nincs idejük minden egyes pályázati felhívást vagy hitel tájékoztatót átolvasni?

 A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egy nap igazolt távollétet biztosít az oltást felvevő munkavállalói számára, ezzel is ösztönözni kívánja dolgozóit a koronavírus elleni oltakozásra.  

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei