„Gazda a konyhában”
Csabacsűdi finomfalatok hungarikum Csabai kolbásszal
Elkészíti:
András Attila Xavér, András Gazdaság
Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, Venesz-díjas mesterszakács
András Gazdaság, Csabacsűd (Cím: 5551 Csabacsűd, Szabadság u. 57.,
Telefonszám: +36 20 280 68 14)
Alapanyagok:
2 kg sertésszűzpecsenye az András Gazdaságból
2 kg zöldalma
1 kg csípős vékonykolbász az András Gazdaságból
1 kg csemege vékonykolbász az András Gazdaságból
0,5 kg füstölt szalonna az András Gazdaságból
0,5 kg császárszalonna az András Gazdaságból
4 csokor újhagyma
1 kg kápiapaprika
1 kg cukkini (1x1-es kocka)
0,04 kg só
0,002 kg őrölt feketebors
1 cserép friss kakukkfű