Környezetgazdálkodás

Módosult a fenntarthatóságot célzó tájgazdálkodás, terület- és tájhasználat váltás együttműködései (VP4-16.6.1-17) című felhívás.


Felhívjuk a figyelmet, hogy változtak A fenntarthatóságot célzó tájgazdálkodás, terület- és tájhasználat váltás együttműködései című pályázati felhívás 3. fejezetében az Építési Normagyűjtemény alkalmazásával kapcsolatos szabályok.
Építési projekt esetében a támogatási és kifizetési kérelem vonatkozásában a Kincstár honlapján közzétett Építési Normagyűjtemény (a továbbiakban: ÉNGY) alkalmazandó:
-  A támogatási kérelem benyújtásakor érvényes ÉNGY-ben szereplő tételek azonosítója szerint történik a költségvetés megtervezése és a kifizetési kérelemhez kapcsolódó elszámolás is. Ha ezen ÉNGY nem tartalmazza az adott építési tételt, akkor a következő olyan hatályos ÉNGY-t kell alkalmazni, amelyben szerepel.
-  2017. december 1. előtt benyújtott kifizetési kérelem esetében a támogatási kérelem benyújtásakor hatályos ÉNGY szerinti referenciaárakat kell alkalmazni. Ha ezen ÉNGY nem tartalmazza az adott építési tételt, akkor a következő olyan hatályos ÉNGY-t kell alkalmazni, amelyben szerepel.
-  2017. december 1. napjától benyújtott kifizetési kérelem vonatkozásában a kifizetési kérelem benyújtásakor érvényes ÉNGY referenciaárakat kell alkalmazni.

A felhívás és mellékletei az alábbi linken találhatók.

(NAK)

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei