Tájékoztatási szolgáltatás

A Széchenyi 2020 program keretében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tájékoztatási szolgáltatást nyújt az agrárágazat szereplőinek segítve versenyképességük javítását, a vidéki gazdaság fenntarthatóságát.

Országos lefedettségével a tudástranszfer és a tájékoztatási tevékenység kiterjed a mezőgazdasági, élelmiszer-feldolgozó és az erdészeti ágazat közvetett kedvezményezettjeinek tájékoztatására Magyarország egész területén. A projekt keretében a kamara hozzásegíti a támogatott célcsoportokat a naprakész ismeretek megszerzéséhez, kiemelten fókuszálva az aktuális szakmai és agrárpolitikai kérdésekre, az agrárszabályozási kérdésekre, a hatályos és új jogszabályokra illetve a támogatási intézkedésekkel kapcsolatos ismeretekre.

A tájékoztatási szolgáltatás igénybevétele ingyenes, mely az alábbi szakterületeket érinti: elsődleges mezőgazdasági termelés, élelmiszer-feldolgozás, erdőgazdálkodás; környezetgazdálkodás; rövid ellátási lánc együttműködés és fiatal gazdálkodó.

A tájékoztatási szolgáltatás keretében járásonként legalább egy, de számos helyen ettől több, országosan mintegy 233 állandó helyszínen fenntart és működtet ügyfélszolgálati irodát/TISZ irodát.

Az irodákban felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkező szakemberek a feltüntetett ügyfélszolgálati időben személyesen elérhetők, továbbá ezen túlmenően telefonos ügyfélszolgálatot is áll a rendelkezésre.

A tájékoztatási szolgáltatást (röviden: TISZ) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a falugazdász-hálózata/TISZ tanácsadók által működteti a gazdálkodóknak, ezzel is hozzájárulva magyar vidék fejlődéséhez.

A tájékoztatási szolgáltatás a ITT érhető el.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei