Kamarai hírek

A 2020. szeptember 25-i XXIII. MÉTE Országos Tudományos Diákköri Konferencia konferenciát a NAK is támogatja egy különdíjjal.

  • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap 2020. szeptemberi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara csökkenti tagjai adminisztrációs terheit: küldöttgyűlésén arról döntött, hogy idéntől elkészíti tagdíjbevallásukat, hasonlóan a NAV általi SZJA-bevallásokhoz. A rendezvényen elhangzott, a kamara az elmúlt hónapokban – a kormányzattal konstruktívan együttműködve – több mint 300 intézkedést kezdeményezett, hogy enyhítse a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban tevékenykedők járványhelyzet miatti nehézségeit.

  • A Kislépték Egyesület és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara REL Piacszervezés aktualitásai címmel szakmai rendezvényt tart Kecskeméten, a Kujáni Tanyán 2020. szeptember 4-én.

„Mert egy a kenyér, egy test vagyunk sokan, mert mindnyájan az egy kenyérből részesedünk." (1Kor 10)

  • Átadták az idei év első iskola- és óvodakertjét hétfőn Leányfalun. A pandémiás helyzet miatt adták át ebben az évben ősszel az Országos Iskolakert-fejlesztési Programban megvalósult első iskolakertet, valamint vele együtt…

  • A Magyarok Kenyere program keretében adományokat is átadtak szeptember 8-án Bács-Kiskun megye székhelyén, Kecskeméten.

  • 2020. június 2-től már fogadják az ügyfeleket az ügyfélszolgálati, falugazdász-, illetve TISZ-irodák. Az egyes irodák megszokottól eltérő szeptemberi nyitva- illetve zárvatartási időszakjait külön ismertetjük. Az alábbi lista folyamatosan frissül.

  • A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az idei évben is megszervezte a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem Programot és az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtést Jász-Nagykun-Szolnok…

A Copa-Cogeca idén immár hatodik alkalommal hirdette meg az Innovációs Díj a Női Mezőgazdasági Termelőknek (Innovation award for Women farmers) pályázatot. A díj célja a mezőgazdasági ágazat leginnovatívabb projektjeinek előmozdítása és jutalmazása.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei