Kamarai hírek

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), az Agrárgazdasági Kutató Intézettel (AKI) együttműködésben online felmérést indított tagjai körében az őstermelői adózási és járulékfizetési szabályokról.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőhegyes szeptember 20-21-én, 42 hektáros (!) területen várja az agrárszakembereket; az eseményre ingyenes a belépés.

  • A Tesco is csatlakozik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Európai Friss Kalandok” elnevezésű zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő kampányához, amelynek keretében a vásárlók az áruházakban kóstolhatnak friss magyar zöldségeket és gyümölcsöket.

  • A NAK Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete piacfelmérést végez a megyei termelők körében. A kérdőívek a falugazdászoknál érhetők el.

Fejér megyében technikai okok miatt 2018. július 25-én a bicskei, móri és enyingi, valamint július 26-án a dunaújvárosi, gárdonyi, martonvásári, sárbogárdi és székesfehérvári irodák ügyfélfogadása szünetel, így a TISZ irodáké is.

  • Tisztelt gazdálkodók!   Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Veszprém megyei igazgatóság költözése miatt 2018. július 23-án és 24-én az ügyfélfogadás szünetel, így a TISZ iroda nyitva tartása is. július 25-én szerdán…

  • 2018. július 27-én (pénteken) a Jász-Nagykun-Szolnok megyei falugazdász irodák, köztük a TISZ irodák is zárva lesznek.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Szervezete 2018. július 14-én szakmai rendezvényt tartott Szarvas Ezüstszőlőn, a XXI. Aratónap és Kárpát-medencei Nemzetiségi Napok keretében.

  • 2018. július 14-én Kondoroson, a „XVIII. Betyár Napok a Kondorosi Csárda mellett” elnevezésű rendezvény keretében szakmai fórumot tartott a NAK Békés Megyei Szervezete.

2018. július 4-5-én Litvániában, Vilniusban tartották meg a Három tenger-régió agrárkamaráinak találkozóját. A V4-ek agrárkamaráinak együttműködésén alapulva, lengyel kezdeményezésre, egyenlőre nem formális keretek között létrejött fórumot immár harmadik alkalommal tartották meg.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok