Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke 2018 decemberében is várja személyes fogadódélutánján a kamarai tagokat. Az eseményre előzetes regisztráció szükséges.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Szója és Fehérjenövény Egyesület „Szója Fórum” címmel rendezvényt tart Budapesten, 2018. december 3-án.

 • Felhívjuk a kamarai tagok figyelmét, hogy megjelent a kamara havi magazinja, a NAKlap ez évi novemberi száma, amely itt a nak.hu-n keresztül is elérhető.

 • Az elmúlt hónapokban átszerveztük a falugazdász-hálózat működését, azzal a céllal, hogy az eddigieknél is hatékonyabban segíthessük a gazdálkodókat – mondta Győrffy Balázs, a NAK elnöke. A Mediaworksnek adott interjújában kitért arra is, hogy a kamara kiáll az ország GMO-mentessége mellett és erősítené a földbizottságok szerepét.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom megyei szervezete gazdafórumot tart tart 2018. december 5-én, Tatán.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Pest megyei és fővárosi szervezete „Talajmegújító mezőgazdaság” címmel rendezvényt tart 2018. november 20-án, Vácott.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya megyei szervezete „2018. évi Baranya megyei tapasztalatok a Közös Agrárpolitika támogatásainak, pályázatainak igénybevételéről”c címmel rendezvényt tart 2018. november 22-én, Pécsett.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei szervezete „Kerekasztal-beszélgetés a méhészet és a szántóföldi növénytermesztés közös problémáiról” címmel rendezvényt tart 2018. november 20-án, Mosonmagyaróváron.

 • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei szervezete élelmiszeripari fórumot  tart.

Új taggal bővült a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma, várhatóan a NAK is részt vesz a határon túli falugazdászok felkészítésében – ezek voltak a KEF november 8-i tanácskozásának legfontosabb fejleményei.

 • A Horvát Mezőgazdasági Kamara meghívására Kis Miklós Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke, az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára díszvendégként vett részt a horvát mezőgazdaságnak az új közös agrárpolitika (KAP) keretei…

 • A Szlovák Agrár és Élelmiszeripari Kamara meghívására a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) delegációja részt vett az OECD szakosított programjából finanszírozott, 2018. október 17-18-án Pozsonyban megtartott, „Kockázatértékelési és kockázatkezelési eszközök az…

 • 2018. október 9-én Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke fogadta Joanna Azzi libanoni nagykövetasszonyt. A találkozón a felek az 1. Magyar-Libanoni Agrártermékek Napja rendezvénnyel kapcsolatban egyeztettek.

 • Prágában rendezték meg – 2018. szeptember 25-én – a visegrádi országok agrárkamaráinak 69., kibővített ülését, amin részt vett a Romániai Mezőgazdasági Termelők Egyesületeinek Szövetsége, a Bulgária Nemzeti Gabonatermelőinek Szövetsége, a…

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok