Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az AGRYA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége 2019. január 29. és január 31. között közösen szervezi meg a Fiatal Gazda Klub-eseményeket az ország hat pontján.

  • Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok bemutatója, precíziós gazdálkodási és egyéb szakmai programok 40 ezer négyzetméteren – ez vár az érdeklődőkre a 2019. január 23. és 26. közötti AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon. A NAK díjmentes belépést biztosít tagjainak.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. továbbfejlesztette az egyszerűsített foglalkoztatás elektronikus ügyintézését segítő (EFO) mobilalkalmazást. A mobilapplikáció gyakorlati teszteléséhez gazdálkodók, munkáltatók jelentkezését várja a fejlesztő.

  • Egyre erősebbé válik a NAK és a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége együttműködése annak érdekében, hogy elősegítsék a nemzedékváltást a hazai agráriumban. Az adminisztrációs jellegű intézkedések mellett több tájékoztató fórumot is szerveztek. Utóbbiak idén folytatódnak.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei szervezete gazdafórumot tart 2019. január 31-én, Székesfehérváron.

  • Tájékoztatjuk a gazdálkodókat, hogy 2019.január 23-án a tiszakécskei és a lajosmizsei TISZ-irodák csak 15 óráig lesznek nyitva. Megértésüket köszönjük!

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei szervezete „Fókuszban a földügy – tájékoztató előadás” címmel rendezvényt tart 2019. február 2-án, Szegeden.

  • A szokásosnál aszályosabb ősz után a tél meghozta a hiányzó csapadékot az őszi vetésű növényeknek – tájékoztatta a megyei lapot, a Naplót Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Veszprém…

  • Partnerségi nyilatkozatot írt alá január 17-én Kaposváron a Marcali Gardenexpo lebonyolításával kapcsolatban Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke, Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezetének elnöke és…

November utolsó napjaiban Dublinban, Írországban bemutatták az EU 5 éves, Horizon2020-ból finanszírozott kezdeményezését, amelynek célja, hogy javítsa a digitális eszközök és szolgáltatások használatát a mezőgazdasági szaktanácsadók körében, amik ezáltal hatékonyabban tudnak elterjedni az európai termelők között.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok