Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára lehetőséget biztosít a barcelonai élelmiszeripari kiállítás megtekintésére.

Tájékoztatjuk a gazdálkodókat, hogy 2019. március 25-én (hétfő) a Pest megyei maglódi ügyfélszolgálati iroda (TISZ) zárva tart. Megértésüket köszönjük!

  • A termelői együttműködések és az együttműködés iránt érdeklődő gazdálkodók számára szakmai fórumot szervezett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara március 19-én, Nyíregyházán.

  • Az idei évben nagyszabású vadhús-népszerűsítő programba kezdenek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Országos Magyar Vadászkamara Baranya megyei szervezetei.

  • Baranya megyében is túlszaporodott a vadállomány, emiatt ilyenkor főként a gazdák foghatják a fejüket. Sok lehetősége van a gazdának, hogy a vadkár ellen védekezzen.

  • Manapság általánossá vált a munkaerőhiány, nincs ez másképp az agráriumban sem. A tavasz előrehaladtával pedig mind több tennivaló akad a földeken a Jászságban is – írta az Új Néplap.

A visegrádi országok agrárkamaráinak veszprémi ülésén a köztestületek vezetői megállapodtak abban, hogy indítványozzák országuk döntéshozóinál a bioüzemanyagok bekeverési arányának növelését. Döntés született egy alma-munkacsoport létrehozásáról is.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei