Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017. október 18-án „Fenntartható Gazdálkodás” címmel nagyszabású szakmai konferenciát tart. Az eseményen részt vesznek Kelet-Közép-Európa agrárkamaráinak szakemberei, továbbá a téma amerikai szakértői is.

 • A Magyarok Kenyere jótékonysági program hagyományos augusztus 20-i központi kenyérünnepét Pécsett rendezik. Az esemény lelkiségét Böjte Csaba ferences rendi szerzetes biztosítja.

 • A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017-ben is közösen hirdeti meg az év ,,Segítő Hatósági Szakembere" elismerést.

 • Augusztus 14-től elérhető a kamarai tagok számára az villamosenergia-beszerzéssel kapcsolatos igényfelmérő kérdőív. A NAK majdani tenderének célja, hogy a kamarai tagok számára alacsonyabb villamosenergia-árak és kedvezőbb szerződéses feltételek alakuljanak ki.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete 2017. július 27-én értekezletet tartott Jakab István MAGOSZ-elnök és az érintett terület szakmai képviselőinek részvételével, a megyei gazdálkodókat érintő vízügyi-vízjogi eljárásrendi problémák áttekintése céljából.

 • 2017. augusztus 19-én a kisújszállási városnapok keretében rendezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete a Magyarok Kenyere Program megyei kenyérünnepét.

 • 2017. augusztus, 12-én, Jászkiséren 16 versenyző részvételével megtartották a több tízéves múlttal rendelkező Hagyományőrző Területi Szántóversenyt és Veterán Gép- és Gépésztalálkozót, amelyen a kamara megyei szervezete is jelen volt.

 • Augusztus 11–13. között immár 24. alkalommal rendezték meg a dél-dunántúli régió legnagyobb, legrangosabb mezőgazdasági szakkiállítását és vásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat, amit Mezei Dávid, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkárságának helyettes államtitkára…

 • Augusztus 19-27. között rendezi meg Kecskemét a legnagyobb múlttal rendelkező, egyben legrangosabb fesztiválját, a Hírös Hetet. Ennek keretében kerül sor a XX. Térségi és Élelmiszeripari Kiállításra, illetve a mezőgazdasági és…

Augusztus 14-én a vajdasági zentai városházán emlékeztek meg a KEF-tag Zentai Gazdakör megalakulásának 135. évfordulójáról. Az eseményen elismerő oklevelet kapott a NAK elnöke.

 • Augusztus 11-én Székelykeresztúron rendezték meg a Kárpát-medencei fiatal gazdálkodók „Öko-Bio” konferenciáját, amelyen a NAK is képviseltette magát.

 • Magyarország és a magyar gazdaság vállalkozói idén is bemutatkoznak az immáron 55. AGRA Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásáron, amely augusztus 26-tól 31-ig tart Gornja Radgonán, Szlovéniában.

 • Távol-keleti küldöttség tett látogatást a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál. A magyar-kínai találkozón a felek az ,,Egy Út Egy Övezet" együttműködési projekt lehetőségeit vitatták meg.

 • A ,,Reflektorfényben a jövő gazdálkodói" című kezdeményezés keretében fiatal gazdálkodók által elindított és működtetett innovatív, életképes és fenntartható gazdálkodás történeteit mutatják be, annak minden kezdeti és folyamatbeli nehézségével együtt.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok