Országos hírek

Rövid időn belül jelentős számú pályázatíró regisztrált az agrárkamara által létrehozott tanácsadói hálózatban, amellyel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a tagjait kívánja segíteni.

 


Eddig több mint félszáz pályázatíró regisztrált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) online rendszerében – mondta Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökségi szóvivője kedden este az M1 aktuális tévé csatornán.
A NAK augusztus 22-én hozta nyilvánosságra, hogy pályázati tanácsadói hálózatot hoz létre, amelybe a pályázatírók augusztus 15-től regisztrálhatnak, a kamarai tagok pedig szeptember elsejétől érhetik el a minősített szakembereket a NAK Nonprofit Kft. honlapján keresztül. A rendszer használata a kamarai tagok számára ingyenes.
A NAK azért hozta létre ezt a hálózatot, mert tagságának jelentős része nem rendelkezik ezzel a speciális ismerettel, ezért pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozó vállalkozásoktól vesz igénybe ilyen irányú szolgáltatást.
Süle Katalin hozzátette, e szolgáltatással kívánja segíteni a kamara tagjait abban, hogy könnyebben megtalálhassák térségükben és szakterületükön a minősített pályázatírókat.


(NAK/MTI)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok