Az idei Szolnoki Gulyásfesztivál keretében tartották meg az „Agrárkonferencia a Magyar Konyháért” elnevezésű tanácskozást, amelyen a NAK élelmiszeripari igazgatója is előadott.
A szeptember 7-i rendezvényen részt vevők előadásokat hallhattak a magyar konyha, illetve a magyar vendéglátás és a magyar agrárium kapcsolatáról. A konferencián előadást tartott Keleti Marcell, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripari igazgatója is.
A gulyásfesztivál szeptember 9-i napján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága ,,Megyei ízek utcája” elnevezéssel kóstolással egybekötött vásárt szervezett 25 helyi és térségi élelmiszeripari előállító bevonásával. Az érdeklődők prémium kategóriás termékekből válogathattak: köleses sütemények, lekvárok, szörpök, húsok, péksütemények, száraztészták, mézek, paprikák, sajtok, rétesek, levesporok várták az érdeklődőket.
Az igazgatóság munkatársai a kamarai szolgáltatásokat népszerűsítették, a tagság által felmerülő kérdéseket megválaszolták. A NAK sátrához látogató tagok, vendégek megkóstolhatták a megyei munkatársak által készített gulyást is.
Képgaléria az eseményről
Gulyasfeszt2017
21729493_1852961324730591_8579499_n.jpg
21732949_1852960618063995_975434977_n.jpg
21733050_1852960798063977_1847014305_n.jpg
21741384_1852959961397394_228332847_n.jpg
21744367_1852960234730700_1075017408_n.jpg
21754585_1852960264730697_1208780027_n.jpg
21729204_1852961534730570_1161525831_n.jpg
(NAK)