Országos hírek

A Kelet-magyarországi Agrárfórum a hajdúböszörményi Hajdúsági Expó első számú szakmai rendezvényének számít. A konferenciát augusztus 9-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál. Az eseményt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) is támogatja.

 

A legaktuálisabb agrártémák kerülnek terítékre a Kelet-magyarországi Agrárfórumon, amely az augusztus 9-11. közötti Hajdúsági Expó programsorozatába illeszkedik. A kormány agrárpolitikai terveiről, a földszabályozási változásokról, a sikeres növénytermelés feltételeiről és az állattenyésztés kitörési lehetőségeiről is szó lesz. Bővebb részletek itt.

A fórum kiemelt témaként foglalkozik az agrárium előtt álló agrárpolitikai kihívásokkal és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ágazatfejlesztési stratégiai programcsomagjával. Az eseményen szó lesz az osztatlan földtulajdonokat, a földöröklést és a földvásárlást-földhaszonbérletet érintő szabályozási változásokról, az eredményes növénytermelés feltételeiről és az állattenyésztés fejlesztési lehetőségeiről. A kiemelt szakmai programban az államigazgatás és az agrárvállalati szféra magas rangú döntéshozói, csúcsvezetők vesznek részt. A részletes programról bővebben itt.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési feltételekről ide kattintva lehet tájékozódni.


(forrás: portfolio.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei