Országos hírek

Az ország legnagyobb szabadföldi kiállítását szervezi a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A mezőhegyesi esemény számos kiállítót vonultat fel és várhatóan több ezer látogatót vonz. Előbbiek számára még nyitott a jelentkezés.


Folyamatosan zajlanak az előkészületek az alig három hónap múlva, 2018. szeptember 20-21-én megrendezendő II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes kiállításra, amelynek helyszíne a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. 42 hektáros kiállítási centruma. A fókuszban ezúttal az évszaknak megfelelő fajta-, mikro-, és demóparcellás bemutatók, a növényvédelmi, valamint a precíziós gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások lesznek. A mezőgazdasági gépeknél az őszi munkákhoz kapcsolódó arató-, talajművelő-, és gépkapcsolatok és berendezések vonulnak fel, amelyeket ki is lehet próbálni.

Bár a belépés és a parkolás a látogatók számára díjmentes lesz, nem csak e kedvezmény miatt érdemes majd felkeresni a NAK rendezvényét, hiszen a központi kiállítási elemek mellett idén a kiegészítő szolgáltatásokra is komoly hangsúlyt fektetünk. A szakmai rendezvény célja – a gazdálkodók releváns tájékoztatásán túl – a szakmai kiállítók és a közel 15 ezer potenciális ügyfél személyes egymásra találásának segítése. A rendezvényen létrejövő kapcsolatok a kiállítók saját érdekei mellett az egész agrárium érdekét, fejlődését is hivatottak szolgálni.

Amennyiben nem szeretne kimaradni és szívesen jelenne meg kiállítóként az ország legnagyobb szántóföldi agrárrendezvényéről, akkor keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy adjon nekünk lehetőséget egy személyes találkozóra, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk. (A rendezvény részletes tájékoztatója és a jelentkezési lapja a linkre kattintva érhető el.)

A mezőgazdasági gépeket bemutatni kívánó vállalkozások részvételét a rendezvény stratégiai partnere, a MEGFOSZ koordinálja, jelentkezni itt lehet.


Várunk tehát ezúttal is mindenkit Mezőhegyesen! (A tavalyi nagy sikerű mezőfalvai rendezvény összefoglalója itt megtekinthető.)


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei