Országos hírek

A NAK tagsága által elszenvedett kötelező gépjármű felelősségbiztosítási káreseményekkel kapcsolatos kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szolgáltatásainak bővítésével összhangban a tagsága által elszenvedett kötelező gépjármű felelősségbiztosítási káreseményekkel kapcsolatos kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel. Az együttműködésnek köszönhetően a NAK tagsága régi, „beragadt”, és újonnan bekövetkezett károk esetében is hatékony segítséget kaphat. Az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft. vállalja, hogy megvizsgálja a kárigény érvényesítésének lehetőségeit. Amennyiben reális esély mutatkozik a kárügy megnyugtató rendezésére, sikerdíj ellenében vállalja a tagok ügyeit. Az együttműködés létrejöttét az indokolja, hogy ezzel a szolgáltatási csomaggal, feltételrendszerrel, tapasztalattal és szakemberi csapattal hasonló megoldás nincs a piacon. A szolgáltatás sikerdíjas rendszere kiemelkedően kedvező, a piacon alkalmazott árképzéshez képest 50 százalékkal olcsóbb konstrukciót kínál más hasonló sikerdíjas tevékenységgel foglakozó szolgáltató árainál.  

A NAK az új szolgáltatás elindításával párhuzamosan akciót hirdet a tagjai körében. A szolgáltatást a NAK hozzájárulásának köszönhetően a köztestület call-centerében regisztrált első 50 tag az általa elszenvedett, harmadik fél által gépjárművel okozott kár felelősségbiztosítási kárügyintézését 1 250 000 forint kárösszegig díjmentesen, az azt meghaladó károk esetében pedig az 1 250 000 forint feletti kárrészre kedvezményes, 16 százalékos sikerdíjjal veheti igénybe. A szolgáltatás 50 000 forintot meghaladó mértékű károkra vonatkozik. Tagonként csak egy-egy kárügy élvez támogatást, így több meglévő kárügy esetén célszerű a legmagasabb összegű kárüggyel kapcsolatban igényelni a szolgáltatást.

A szolgáltatás keretében az IOS Hungary Kft. hivatalosan képviseleti segítséget nyújt azon „idegen hibás” gépjárműkárok tekintetében, ahol a károsult NAK-tag, a kárt pedig olyan (belföldi vagy külföldi honosságú) járművel okozták, amely a jármű regisztrálásának országában a vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szabályozás hatálya alá esik, tehát olyan járművel okozták a kárt, amelyre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni.

A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött, amelyet az érdeklődők a NAK ügyfélszolgálati zöldszámán keresztül, a +36 80 900 365-ös telefonszámon tehetnek meg.

 


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok