Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára lehetőséget biztosít a a hagyományos barcelonai élelmiszeripari kiállítás megtekintésére.


A dinamikusan bővülő „mentes” termékek piacának és újdonságainak megismeréséhez látogasson el velünk a 2017. június 8-9. között Barcelonában ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Free From & Functional Food Expo-ra. Az előállítói és kereskedői oldal nemzetközi kiállításán a funkcionális (vegán, bio, egészséges, sport, mentes, kóser) élelmiszereké lesz a főszerep. A kiállításhoz kapcsolódóan megrendezik a „Free From & Functional”, a „Lactose Free” és a „Food Bloggers Program” eseményeket is.

Az expóra a NAK minimum 5, maximum 15 kamarai tag számára tud látogatási lehetőséget biztosítani a helyszínhez közeli szállás költségének fedezése mellett. Az utazás során felmerülő egyéb költségek (repülőjegy, transzport, biztosítás, reggelin kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik. Az utazás a Budapest-Barcelona közvetlen járat igénybevétele mellett javasolt. Tolmácsolásra, fordításra lehetőség nem lesz, idegen nyelv ismerete (pl. angol) javasolt.

Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni dr. Szűcs Viktória élelmiszeripari szakértőnél lehet (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: +36 30 566-7589).


(NAK) (fotó: freefromfoodexpo.com)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok