Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete 2016-ban közösen hirdeti meg az év Segítő Hatósági Szakembere elismerést. Az ünnepélyes díjátadóra a Pápai Agrárexpó megnyitójának keretében kerül sor 2016. május 27-én, pénteken. Ajánlásokat május 16-ig a letölthető ajánlólap visszaküldésével, vagy postai úton lehet megtenni. 

A díjjal a kistermelők, családi gazdaságok, vidéki turisztikai szolgáltatók részére nyújtott segítő hatósági munkát és hozzáállását kívánjuk elismerni. A díjra jelölt kizárólag állategészségügyi és élelmiszer-ellenőrző hivatal szakembere, hatósági állatorvos, vagy élelmiszer-biztonsági felügyelő lehet.

Ajánlásokat 2016. május 16-ig a NAK honlapról, illetve a Kislépték Egyesület honlapjáról a pdf letölthető ajánlólap (237 KB) elektronikus visszaküldésével Szomi Edina részére az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valamint a 2162 Őrbottyán, Kossuth Lajos u. 19. postacímre történő megküldéssel lehet megtenni.

A 2015. évi időszakra 3 fő segítő hatósági szakembernek kívánunk elismerő címet odaítélni.

Az ünnepélyes díjátadóra a Pápai Agrárexpó megnyitójának keretében kerül sor 2016. május 27-én, pénteken.

A Segítő Hatósági Szakember kellő szakmaisággal, kellő emberbaráti, emberismereti, közösségi szellemben segíti a környezetét. Ha kell, szakmai alapossággal leegyezteti a kollégák között is a félreértéseket, lehetőségeket. A segítő hatóság rugalmas, hagyományokat tisztelő hozzáállása nem veszélyezteti az élelmiszer biztonságot, de a sokszor egymásnak ellentmondó szabályozási környezet előírásait a lehetséges életszerű értelmezés keretei szerint, nem túlszigorítva (túlbiztosítva) kéri számon. A 2015. évi díjazottakról itt olvashatnak bővebben: http://www.kisleptek.hu/segito_hatosag_dij_dijazottjai/

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok