Élelmiszer-feldolgozás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága szakmai rendezvényt tart június 21-én, amely az élelmiszeripari vállalatok tudásnövelését, fejlesztését hivatott elősegíteni különböző témájú előadásokon és kiállításokon keresztül.


A rendezvény célja az élelmiszer-feldolgozó tevékenységet folytatók számára olyan gyakorlati tudásanyag átadása, mely hozzájárul a  versenyképességük fokozásához,
- erőforrás-hatékonyságuk növeléséhez, minőségi rendszerekhez és tanúsítási rendszerekhez való csatlakozáshoz, valamint együttműködési készségük javításához, ez által a fenntarthatósághoz.

Szakmai napunkon szinte egyedülálló módon az előadások során a rövid elméleti beszámolókat követően a gyakorlati, hazai megvalósult példák, jó gyakorlatok bemutatására helyezzük a hangsúlyt. Az előadások során kitérünk az aktuális szakmai kérdésekre, valamint olyan újszerű és korszerű megoldásokat mutatunk be, amelyek a mai jogszabályi követelményrendszerhez is igazodva segítik elő a vállalatok versenyképességének növelését.

Rendezvény időpontja: 2017. június 21., 9:00-17:00

Rendezvény helyszíne: Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar, 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224., Nádas rendezvényház

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni ezen a felületen keresztül lehet.

A részletes meghívó itt, a program pedig itt elérhető.

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok