Élelmiszer-feldolgozás

Termékvédjegy-használati bírálati programot szervez a Magyar Juh- és Kecsketejgazdasági Közhasznú Egyesület (MJKKHE). Az egyesület jelenleg két védjegy birtokosa, melyek használati jogát lehet elnyerni ezen az eseményen.


Az MJKKHE elnöksége úgy döntött, hogy a „Magyar Juhtejgazdasági Egyesület garantált minőségű magyar juhtejtermék” című védjegy, valamint a „Garantált minőségű magyar kecsketejtermék Magyar Juh- És Kecsketejgazdasági Közhasznú Egyesület” című termékvédjegyek használati jogának elnyerésére bírálati napot szervez. Az eseményre 2020. november 15-én került sor, a „Körűi Piac”, sajtnap programjához társulva. A bírálat helyszíne: Ökoturisztikai Látogatóközpont, Nagykörű, Kossuth tér 12.

A két termékvédjegy használati jogát minden olyan tejfeldolgozással foglalkozó tagnak felajánlják, aki a használati feltételeknek megfelel. Emellett azon termékeit, amelyeken alkalmazni kívánja a termékvédjegyet, minősítésre be kell mutatnia az egyesület védjegybizottságnak. Az esemény alkalmával az egyesületbe is be lehet lépni.

Akik használni kívánják a védjegyek valamelyikét, bővebb információt a szabályzatokról az egyesület elérhetőségein kaphat. A kitöltött kérdőívet és a jelentkezési lapot, valamint a védjegyszabályzat nyilatkozati oldalát az egyesület részére 2020. november 8-án 24 óráig, email-en (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) fogadják a szervezők.


(NAK/Pető Krisztina)


 

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése