Kamarai hírek

A 240 m2-es standon megjelenik Magyarország 7  régiója jellemző helyi termékeivel, ezeket a látogatók meg is kóstolhatják  majd. A standon helyet kap egy rendezvénysarok, ahol a NAK a szakmai szervezetekkel  közösen aktuális és fontos témákról rendez előadásokat, vitafórumokat a  termelőknek. A tagok emellett a tanácsadói pultnál intézhetik kamarai ügyeiket,  és igénybe vehetik a NAK ingyenes tanácsadási szolgáltatásait.

A NAK a standon megrendezésre kerülő szakmai fórumok mellett  konferenciákat is szervez a kiállításon. Szeptember 20-án, pénteken 14.30 és 17  óra között a K” Konferencia központ Nagytermében „Adózás a mezőgazdaságban”  címmel rendeznek tanácskozást, ahol a jövedéki adóval és az ÁFÁ-val kapcsolatos  kérdésekről adnak tájékoztatást a kamara, a Vidékfejlesztési és a  Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a szakmai szervezetek képviselői.  Szeptember 21-én, szombaton a K” Konferencia központ Kék termében 10.30-12.30  között kerül sor a „Nők a vidéken – női szerepek” című gondolatindító  beszélgetésre.

20130910 omek

A NAK az OMÉK keretei között rendezi meg a Kárpát-medencei  Magyar Gazdák Egyeztető Fórumát, illetve több társszervezettel is  együttműködési megállapodást ír alá.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az OMÉK  ideje alatt indítja el új honlapját, amelyen keresztül folyamatosan tudósít  majd a kamarai stand és a kiállítás eseményeiről.

A NAK szeretettel várja Tagjait és az érdeklődőket az „A”  pavilon 101/A standján!

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei