Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján újabb témakörben indít „Tanuljunk együtt!”-programot. A sütőipar szereplőinek szánt ingyenes szakmai program keretében a közvetett (kovászos) technológiával előállított kenyerekkel kapcsolatos ismereteiket bővíthetik a résztvevők.


A kamara fontosnak tartja a minőségi pékáruk előállításának ösztönzését és a jó gyakorlatok bemutatását. A kovászos technológiával előállított termékek magas hozzáadott értéket és kiváló minőséget képviselnek, így igazodnak a tudatos és igényes fogyasztói elvárásokhoz. Ennek okán döntöttünk amellett, hogy a reneszánszát élő kovász alkalmazását és a benne rejlő lehetőségeket mutatjuk be egy szakmai program keretében.  Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra. Az elsajátított ismeretek érdemben hozzájárulhatnak termékfejlesztési folyamataikhoz.

A „Tanuljunk együtt! – Sütőipari gyakorlati napok” keretében 2019. június 7-én megrendezzük a kovászos technológiával előállított kenyerekről szóló programot a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán. Az egynapos program keretében a résztvevők megismerhetik többek között a kenyérkészítés alapanyagait, a gyártás során lejátszódó folyamatokat, a termékekkel szembeni minőségi elvárásokat és a kenyérhibákat, valamint a gyakorlatban is lehetőség nyílik a gyártás főbb lépéseinek áttekintésére és a késztermékek érzékszervi bírálatára. Az általános gyakorlatokon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várjuk az érdeklődőket.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el. A programon maximum 8 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

Frissítve, 05. 24-én: a regisztráció lezárult!

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei