Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében „Élelmiszer-higiénia és -biztonság kis- és közepes vállalkozásoknak” című rendezvényt tart három helyszínen.


A NAK fontosnak tartja, hogy a szakmai konferenciákon keresztül hiteles információforrásként jelenjen meg a tagok számára, valamint közvetítőként érdemben hozzájáruljon az információk átadásához. A szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve a kamara élelmiszeripari igazgatósága megrendezi az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását három helyszínen.

A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése. A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságára, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésre szeretnénk helyezni a hangsúlyt, így az előadásokban többek között szó lesz a hatósági tapasztalatokról, a személyi higiéniáról, valamint a gyártástechnológiában alkalmazott önellenőrzési eljárásokról.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

2019. február 26. (kedd) – Veszprém – regisztráció itt, részletek itt.

2019. február 27. (szerda) – Kecskemét – regisztráció itt, részletek itt.

2019. február 28. (csütörtök) – Debrecen – regisztráció itt, részletek itt.


(nak.hu)

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei