Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, nonprofit cége közreműködésével, tanácsokkal segíti azokat a tagjait, akik területükön – a kormány által támogatott – napelemes beruházást kívánnak létesíteni.


A megújuló energia térnyerését a kormány többek között egy, a mezőgazdasággal foglalkozók számára hasznos pályázati lehetőséggel és a METÁR rendszerre segíti. (Az erről szóló bővebb tájékoztató itt olvasható.)

Amennyiben a kamara bármely tagjának ezzel kapcsolatban kérdése merült fel, segítséget szeretne kapni a METÁR szerinti támogatási kérelem (zöld prémium, barna prémium), a KÁT-kérelem MEKH felé történő benyújtásában, az ehhez szükséges üzleti tervek elkészítésében, érdekli a termőföldjén történő naperőmű-beruházás és finanszírozási lehetőségei, illetve a VP 5-4.1.6-4.2.3-17 felhívásra írt pályázata kapcsán az energetikai számításokhoz energetikusra van szüksége, kérjük, küldjön egy üzenetet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, elérhetősége és érdeklődése témájának megjelölésével.

Ha a  VP5-4.1.6-4.2.3-17 pályázati felhívás kapcsán pályázatírói segítséget kíván igénybe venni, kérjük, látogasson el a NAK Nonprofit Kft. weblapjára.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei